Zonguldak Kömürspor, 8. hafta maçında deplasmanda oynayacağı Karacabey Belediyespor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla tamamladı.  
Son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ile  10 puanla 5. sırada yer alan TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 8. hafta maçında Pazar günü saat 19.00'da  deplasmanda karışılacağı Karacabey Belediyespor maçı hazırlıklarını Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı taktik çalışması ile  tamamladı. 


Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir yönetiminde gerçekleşen son taktik çalışmasında oyuncuların oldukça hırslı ve neşeli olması gözlerden kaçmadı. 
Yapılan çift kale maçında Teknik Direktör Şenol Demir, tam sahada yaptırdığı taktik çalışmasında boş adam bırakmamaları ve daha çabuk karar vermeleri konusunda oyuncularını  sık sık uyarılarda bulundu. Zaman zaman oyunu durduran Demir, özellikle geriye dönüşlerde boş alanları daha çabuk kapatmalarını istedi. 


Yapılan çift kale maç sonrasında Kırmızı lacivertli ekip  yan top ve şut çalışması ile hazırlıklarını tamamladı. 
Temsilcimiz, yarın ı izinli olarak geçirecekken, Cumartesi sabah Zonguldak’tan ayrılarak maçın yapılacağı yer olan Bursa’ya karayolu ile hareket edecek.