Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un 2-1 yenildikleri 24 Erzincanspor karşılaşmasında verdiği kararlarla maçın önüne geçen hakem Safa Yılmaz hakkında sert açıklamalarda bulundu. 

Öztürk, “Orta Hakem Safa Yılmaz verdiği iki ofsayt golüyle bizi zan altında bırakmıştır. Maçın görüntülerini TFF ve MHK’ya göndereceğiz ve bu skandal kararları veren hakemin takipçisi olacağız." İfadelerine yer verdi.

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi: “Maçın hakemi Safa Yılmaz bu ligin adaletli ve karakterli hakemlerinden biri olarak  dün oynanan Erzincanspor maçına kadar hafızalarımızda yer almaktaydı. Ancak hakem Safa Yılmaz niyeti baştan belli olan maçın ilk 20 dakikası içinde sarı kartlarıyla takımımızı frenlemeye ve verdiği vermediği kararlarla oyunumuzu ve oyuncularımızı demoralize etmeye hemen maçın başında başlamıştır.

Her ne kadar ligde bir hedefimiz kalmamışsa bile Zonguldak Kömürspor tarihine hiçbir leke sürmeden ligi tamamlamak tek amacımız olduğunu herkes bilmelidir. Ortaya çıkan bu durum Play-off mücadelesi veren diğer takımların kaderiyle oynamaktadır. Sahada mücadele veren futbolcularımızın emeğini çalmaktadır.

Safa Yılmaz bizdeki dürüst, adaletli  ve karakterli hakem intibasını artık kaybetmiştir. Tüm kamuoyu şunu bilmelidir ki;  Zonguldak Kömürpor tarihine leke sürecek hiçbir oluşumun içinde olmadık ve de olmayacağız. Kimsede bizim üzerimizden plan yapmasın. Biz kalan 2 maçımızı da çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. Kim Playoff’a girer kim girmez bizi ilgilendirmiyor. Hakem Safa Yılmaz verdiği iki ofsayt golüyle bizi zan altında bırakmıştır. Maçın görüntülerini TFF ve MHK’ya göndereceğiz ve bu skandal kararları veren hakemin takipçisi olacağız!”

Editör: TE Bilişim