Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor yönetimi, yeni sezon öncesinde iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Zonguldak Kömürspor yönetimi, dış transferde Zonguldak doğumlu olan orta saha oyuncusu ve firikik  ustası Alpay Koçaklı'yı da gündeme aldı. Ancak Koçaklı' nın 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor ile yeniden anlaşması nedeniyle görüşme olumsuz geçtiği öğrenildi.
SÜPER LİG TAKIMLARINDA FORMA GİYDİ
Zonguldak doğumlu olan 22 yaşındaki yıldız futbolcu Alpay Koçaklı futbola Devrek Belediyespor’da başladı. Karabükspor’un dikkatini çeken Alpay Koçaklı  daha sonra eski süper lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’a imza attı. Ardından Gaziantepspor, Alanyaspor, Sakaryaspor, Adanaspor ve Gresunspor'da da  forma giyen Koçaklı, 2 yıldırda Sivas Belediyespor'un forması giyiyor.


KOÇAKLI, MİLLİ FORMAYI 6 KEZ GİYDİ 2 GOL KAYDETTİ 
Koçaklı bugüne  kadar Türkiye U15 Milli formasını 2, U16 formasını 1, U17 formasını 1, U18 formasını 2 ve Türkiye U19 Milli Takım formasını 3 kez giydi. Koçaklı U19 milli forma ile 2 gol kaydetti. 
KOÇAKLI KARİYERİNDE 11 GOL KAYDETTİ.. 
Şuna kadar oynadığı takımlarda 11 gol sevinci yaşayan Koçaklı, bunların  ikisini Mili forma ile birini Türkiye Kupası ve 8 golde çeşitli takımlarda yaşadı. 
UKRAYNA VE TRABZON'A ATTIĞI FRİKİK GOLLERİ HALA AKILLARDA
Zonguldaklı Alpay Koçaklı, Gaziantep Forması altında Türkiye U19 Yaş Altı Futbol Milli Takımı’nın, Ukrayna ile oynadığı maçta 25 metreden muhteşem iki frikik golü atarak, U19 Yaş Altı Futbol Milli Takımı grup lideri olarak Elit Tura çıkarmıştı. Ayrıca Koçaklı Sivas Belediyespor forması altında Türkiye Kupasında Trabzonspor'a 30 metreden attığı golle de büyük sükse yapmıştı.

Editör: TE Bilişim