Zonguldak Kömürspor, ligin 22. haftasında hava koşulları nedeniyle ertelenen Uşakspor karşılaşması için bugün kentten ayrılarak Uşak’a puan ve  puanlar için gitti. Bu önemli karşılaşma ise 9 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak. 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında Çarşamba günü deplasmanda Uşakspor’a konuk olacak. 

İkinci yarıda oynadığı 7 maç sonrasında geçtiğimiz Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor’u Ercüment’in attığı golle 1-0 yenerek haftalar sonra galibiyette tanışan ve moral bulan Zonguldak Kömürspor, ligin 22. haftasında hava koşulları nedeniyle ertelenen Uşakspor maçı için  karayolu ile Zonguldak’tan ayrılarak Uşak’a hareket etti. 

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, bu akşam saatlerinde Uşak’a gelerek bir otele yerleşecek ve günü dinlenerek geçirmesinin ardından yarın karşılaşmanın oynanacağı  Uşak 1 Eylül Stadı’nda yapacağı ter idmanı sonrasında 9 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da oynanacak olan müsabakanın başlama saatini bekleyecek. 
Ligde kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, oynadığı 25 karşılaşmadan 7 galibiyet, 8 beraberlik, 10 yenilgi ile 29 puanla 14. sırada yer alırken, ev sahibi Uşakspor ise 8 galibiyet, 9 beraberlik, 8 yenilgi ile 33 puanla 12. sırada bulunuyor.

Ayrıca ilk yarıda Karaelmas Kemal Köksal stadı’nda oynanan karşılaşmada Uşakspor, Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yenerek 3 puanı alan taraf olmuştu.  

Öte yandan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında Uşakspor  ile oynayacağı karşılaşma sonrasında 30. Hafta maçında 13 Mart Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçı için Uşak’tan direkt olarak Rize’ye geçeceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim