Misli.com 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un yeni başkanı M. Salih Demir ve yeni yönetim kurulu, Kırmızı-Lacivertli kulübe destek amaçlı ilk ziyaretini Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil’e yaptı.  
Ziyarette Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M.Salih Demir, yeni sezonda Zonguldak Kömürspor’un ayakta kalabilmesi ve yeni hedefler belirleyebilmesi için Zonguldak’ın Zonguldak Kömürspor’a destek vermesi gerektiğini ifade ederek, GMİS Başkanı Hakan Yeşil’e  projeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca Demir, GMİS’ten Zonguldak Kömürspor’a destek istedi.
Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil ise ziyaretten duyduğu memniniyeti dile getirerek, M. Salih Demir ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Ayrıca, Yeşil, GMİs olarak imkanları ölçüsünde her zaman olduğu gibi Zonguldak Kömürspor’un yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.  
Zonguldak Kömürspor yönetimi GMİS sonrasında destek ziyaretlerine Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile  devam edecek.

Editör: TE Bilişim