Temsilcimiz Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, Hacettepespor karşısında aldıkları 1-0'lık yenilginin ardından 3 günlük iznini tamamlayarak yarın toplanarak Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Misli com 2. Lig Beyaz Grup'ta geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları ve 1-0 mağlup oldukları Hacettepespor karşılaşmasının ardından 3 gün izne ayrılan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, yarın Gümüşhanespor karşılaşması için topbaşı yapıyor.

Konu hakkında bilgi veren Zonguldak Kömürspor Teknik Adamı Barış Şeref, "Hacettepespor karşısında doğru oyun ve doğru mücadele etmemize rağmen bir türlü maçın hakemini geçemedik.

Ve olmayan penaltıyı vererek maçı 1-0 kaybetmemize neden oldu. Kaybettiğimiz için üzgünüz ancak, bu maçı şuan için unuttuk. Bildiğiniz gibi 32. hafta maçında BAY geçeceğiz. Oyuncularımız bir hafta da üst üste maçlar nedeniyle yoruldu.

Bu BAY nedeniyle oyuncularımıza 3 gün izin verdik. 4 Nisan Pazartesi (YARIN) günü itibariyle 33. hafta kendi sahamızda oynayacağımız Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına başlayacağız. “dedi.

Editör: TE Bilişim