4 Maçta 1 galibiyet elde eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 5. hafta maçında kendi saha ve seyircisi önünde yarın konuk edeceği Nazilli Belediyepor’u yenerek üst sıralara yükselmek istiyor. 

Zonguldak Kömürspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta ligin 5.hafta maçında yarın saat 15.00'da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün saat 14.00’da yaptığı çalışma ile tamamladı.

Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde Fener Sentetik Saha'da yapılan çalışmada kırmızı- lacivertli oyuncular ısınma hareketlerinin ardından gruplar halinde yapılan şut, kanatlardan orta ve gol çalışması yaptıktan sonra hazırlıklarını tamamladı.

4 MAÇTA 3 YENİLGİ 1 GALİBİYET
Cafer Aydın döneminde çıktı 3 maçta 3 yenilgi alan ve 4. hafta maçında Teknik Direktör Şenol Demir’in gelmesi ile birlikte zorlu deplasman olan Kırşehir Belediyespor’u 2-0 yenerek ilk galibiyetini alan Zonguldak Kömürspor, ligin 5. hafta maçında ise kendi sahasında Nazilli Belediyespor’u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. 

ERCÜMENT ERAY ATAKLI NAZİLLİ MAÇINDA FORMA GİYEMEYECEK
Zonguldak Kömürspor’da sağ kanat oyuncusu Ercüment Eray Ataklı sakat olması nedeniyle yarınki Nazilli Belediyespor maçında forma giyemeyecek.  Başarılı genç oyuncu, ilk 4 maçın tamamında ilk 11’de görev almış, 3 maçta 90 dakika sahada kalırken, 1 maçta 80. dakikada oyundan çıkmıştı. Ercüment Eray Ataklı’nın sakatlığı nedeniyle Teknik Direktör Şenol Demir, sağ kanatta Muhammed Ali Kol’u oynatması bekleniyor.  Ayrıca Kırmızı –Lacivertli takımda Ercüment Eray Ataklı dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmuyor.

MAÇI AVUKAT YÖNETECEK
MHK, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 5. hafta maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yarın saat 15.00’da başlayacak olan Zonguldak Kömürspor- Nazilli Belediyespor karşılaşmasının hakemlerini açıklandı. Zorlu mücadeleyi İstanbul Bölgesi Hakemi olan ve Mesleği Avukat olan Mehmet Türkmen atandı. Türkmen’in yardımcılarını ise Mücahit Değirmenci, Samet Özkul yapacak. Maçın 4. Hakemliğini ise Erdoğan Özkaya.

KÖMÜRSPOR 4 MAÇTA 3 YENİLGİ 1 GALİBİYET İLE 12. SIRADA
Zonguldak Kömürspor, ligde oynadığı 4 maçta 3 yenilgi 1 galibiyet alarak 3 puanla 12. sırada yer alıyor. Temsilcimiz 4 maçta rakip filelere 4 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.

NAZİLLİ 3 MAÇTA 2 GALİBİYET 1 YENİLGİ İLE 6 PUANLA 8. SIRADA
Konuk ekip Nazilli Belediyespor ise oynadığı 3 maçta 2 galibiyet 1 yenilgi ile 6 puanla 8. sırada yer alıyor. Nazilli Belediyspor rakip filelere 4 gol kaydederken, kalesinde ise 2 gol gördü.