Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, gazetecilerle bir araya gelerek çok özel açıklamalar da bulundu.  
Öztürk, ‘Zonguldak Kömürspor'a 44 kişilik otobüs için mecliste el kaldıranlara teşekkür ederken, 3 CHP’li Belediye Meclis Üyesi’nin otobüs kiralanması konusunda sıcak bakmayarak salonu terk ettikleri içinde tepki gösterdi. 
Öztürk ayrıca teknik direktör Cafer Aydın ve Haluk Türkeri arasında yaşanan olayı da aydınlatırken, teknik direktör Cafer Aydın’ın da 4 maçlık cezası konusunda da açıklama yaptı.

ALAN’A TEŞEKKÜR ETTİ, 3 CHPLİ MECLİS ÜYESİNE TEPKİ GÖSTERDİ…
Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, CHP’li 3 meclis üyesinin Zonguldak Kömürspor’a alınacak olan otobüs için Belediye Meclis toplantısında salonu terk etmeleri nedeniyle tepki gösterirken, emeği geçen Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve meclis üyelerine teşekkür etti. Öztürk, ‘’Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, Zonguldak Kömürspor’un yükünü omuzundan almak istediğini kendisi beyan etti. Başkan Dr. Selim Alan’a şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum.  Zonguldak Belediye Meclis toplantısında Zonguldak Kömürspor adına bir karar alınırken, 1’inci ve 2’nci madde görüşülüyor,  3’üncü maddede de otobüs için oylamaya geçilince 3 tane meclis üyesi salonu terk ediyor, bir tanesi çekimser davranıyor.  Ve sonrasında da bu oylama bittikten sonra içeriye tekrar giriyorlar diğer maddeleri görüşmek üzere. Bu ne demeye geliyor?
 Zonguldak Kömürspor’a alınacak otobüste biz katkı vermeyelim, biz görüş bildirmeyelim.  Zonguldak Kömürspor’a alınacak ve yapılacak bir hizmette, Zonguldak şehrine yapılacak hizmette neden meclis üyelerinin hepsi elini kaldırmaz.  Ben burada art niyet arıyorum.  Şimdi CHP’liler seçim zamanı geldiğinde oy istemeye gelecekler. Otobüs için el kaldırmamak için dışarı çıkanlar yarın oy isteyecekler. 
Nasıl olacak? Zonguldak Kömürspor için kim ne yapıyorsa Allah razı olsun. Ben siyaset yapmak istemiyorum ama herkesin bunları bilmesi lazım. Dr. Selim Alan başkanımızdan ve otobüs için elini kaldıran meclis üyelerimizden Allah razı olsun. Artık oradan buradan bir otobüs ayarlama gibi çilemiz bitti. 3 hafta içinde yeni aracımız kaplanarak teslim edilecek. Tekrardan emeği geçenlerden özellikle Belediye Başkanı Dr. Selim Alan’dan Allah razı olsun’’ ifadelerine yer verdi.

HALUK TÜRKERİ OLAYI BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR
Zonguldak Kömürspor teknik Direktörü Cafer Aydın ile golcü oyuncu Haluk Türkeri arasında yaşanan kavgayı da değerlendiren Öztürk, ‘’Hiç kimse Zonguldak Kömürspor’dan üstün değil. Burası Zonguldak Kömürspor, biz gideriz yarın başkaları gelir. Burası baki. Ama burada yöneticilerin yanında hocaya diklenmek, biz sakinleştirmemize rağmen hocanın üstüne yürümek, bunlar Zonguldak Kömürspor’a yakışır hareketler değil. Bizim için artık Haluk işi bitti. Haluk burada mutsuzdu ve başka kulüplerle de görüşmeler yapıyordu.  Bir başka takımla anlaşmıştı ancak olmadı için Hendekspor’a imza attı. Biz Haluk’a kulübümüze verdiği hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

1 MAÇ DİYE BİLİYORDUK 4 MAÇ CEZASI ÇIKTI
Zonguldak Kömürspor Teknik Direktör’ü Cafer Aydın’ın 4 maçlık cezası konusunda açıklama yapan Öztürk,  “Teknik direktörümüz Cafer Aydın’ın Elazığspor’da görev yaparken, Sivas Belediye maçında sahadan atıldığını biliyorduk.  Ancak bir maç olduğunu biliyorduk. Ancak TFF ile yaptığımız görüşmede 4 maç olduğunu öğrendik.  Cafer Aydın hocamızın ifadesi ise Elazığspor Kulübü savunma göndermemiş, itiraz etmemiş onun için 1 maç olması gerekirken 4 maç ceza almış. Yapacak bir şey yok hocamızın cezası bitene kadar sahada takımın başında Mustafa Hocamız olacak.” dedi.

Editör: TE Bilişim