TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme adına transfer çalışmalarına devam ediyor. 

Bu kapsamda Kırmızı-Lacivertli yönetim, iç transferde 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ertuğrul Şenlikoğlu olmak üzere dış transferde ise bir golcü bir de stoper ile anlaşarak kadrosunu güçlendirdi. 

Kırmızı-lacivertli yönetim, dış transferde 1922 Konyaspor’dan 25 yaşındaki golcü oyuncu Hacı Ömer Doğru ve Ergene Velimeşespor’dan 30 yaşındaki stoper Oğuzhan Yazıcı ile anlaşarak kadrosuna kattı. 

Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Yeni sezon öncesinde iç transferde Ertuğrul Şenlikoğlu olmak üzere dış transferde ise golcü oyuncu  Hacı Ömer Doğru ve stoper Oğuzhan Yazıcı ile anlaştıklarını söyledi. 

Başkan Hürfikir, Ertuğrul Şenlikoğlu ve Oğuzhan Yazıcı’nın bugün Bolu’ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.  Ayrıca Bolu’da bulunan Golcü oyuncu  Hacı Ömer Doğru’nun da yarın çalışmalara katılması bekleniyor.”dedi    

Öte yandan  Başkan Hürfikir, güçlü bir kadro için transfer çalışmaların devam edeceğini söyledi. 

HACI ÖMER DOĞRU KİMDİR

Sakarya doğumlu olan 25 yaşındaki golcü oyuncu Hacı Ömer Doğru, kariyerinde Sakaryaspor, Maltepespor, Bergama Belediyespor, Kırklerelispor, Ankaraspor ve son olarakta 1922 Koyaspor’da forma giydi.

HACI ÖMER DOĞRU 191 MAAÇTA 33 GOL KAYDETTİ

Genç golcü 2. Lig Beyaz Grup’ta 49 maç, 9 gol, 2. Lig Kırmızı Grup’ta 25 maaç, 1 gol, TFF1. Lig’de 8 maç, 3. Lig 2. Grup’ta 44 maç, 6 gol, 3. Lig 1.Grup’ta 30 maç, 4 gol,  3. Lig 3. Grup’ta 22 maç 7 gol, Türkiye Kupası 8 maç ve 2. Lig Plaay-off’ta 3 maçta forma giyerken, toplam 191 maçta 9 bin 727 dakika süre alırken,  rakip filelere ise 33 gol kaydetti. 

OĞUZHAN YAZICI KİMDİR

Yalova doğumlu olan 30 yaşındaki stoper Oğuzhan Yazıcı, kariyerinde Çanakkale Dardanelspor, İstanbulspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Manisa FK, Uşakspor, Düzcespor Kırşehir Belediyespor ve son olarakta Ergene Velimeşespor’da forma giydi. 

OĞUZHAN YAZICI 208 MAÇTA GÖREV ALDI..

Tecrübeli stoper Oğuzhan Yazıcı, TFF Kırmızı Grup’ta 87 maç,1 gol, TFF 1. Lig’de 6 maç, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 44 maç, 1 gol, 3. Lig 1. Grup’ta 52 maç, Türkiye Kupası 8 maç, 2. Lig Play-off 9 maç, 3. Lig Play-off’ta 2 maçta forma giyerken, 208 maçta 16. 352 dakika süre alırken 3 gole imza attı. 

Editör: TE Bilişim