Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış, Zonguldak Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun Zonguldak Kömürspor’un alt yapısı olma adına Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulübünü satın aldığını söyledi.

TFF 2. lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı, İş insanı Sabit Danış, Zonguldak Kömürspor’a her türlü maddi ve manevi desteği vereceğini söyleyen ZONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’na teşekkür etti.

Danış, Zonguldak Kömürspor’un Zonguldak’ın tüm ilçeleri,beldeleri ve mahalleri ile bir bütün sevda olduğunu kaydederek, İş insanlarının ve halkın vereceği desteğin çok önemli olduğunu söyledi.

Zonguldak Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim  Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun başlattığı “Eve dönüş” projesinin kendisini çok etkilediğini söyleyen Danış; “ Benim ve firmalarımın yatırımı Balkanlar da ve özellikle Romanya da. Eve dönüş fikri bizimde ufkumuzu açtı Sayın Tıskaoğlu. O Fabrikalarını Zonguldak’a taşıdı.

Bizde ekonomik kazanımlarımızı ortak sevdamız Zonguldak Kömürspor’a taşıdık.

Özellikle Tıskaoğlu, Zonguldak Kömürspor’un alt yapısı olma adına Zonguldak Gençlerbirliğispor Kulübünü satın aldı.Ve üst yapı olarak Zonguldak Kömürspor’a hizmet verecek. Bu çok önemi bir yatırım. Kendisini Zonguldak Kömürspor camiası adına kutluyorum. ” dedi.

Zonguldak Kömürspor Başkanı Sabit Danış, profesyonel ligin maliyetlerinin ne olduğunu bilen ZONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim  Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’a yürekten teşekkür ederek, transfer döneminde kendisinin Zonguldak Kömürspor’a  önemli destek sağlayacağını söyledi.