Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesin veren  Pazarspor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynanacak olan 30. hafta erteleme maçını yönetecek hakem açıklandı.

Bu önemli karşılaşmayı Ankara doğumlu Balıkesir bölgesi klasman hakemi Adnan Deniz Kayatepe yönetecek.

Her iki takım alt sıralardan kurtulma adına mutlak 3 puan için mücadele edeceği karşılaşma Çarşamba günü saat 14:00’da start alacak. 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, geçtiğimiz cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde Bucaspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puan alırken, galibiyeti ise kaçıran taraf olmuştu. 

Bucaspor karşısında alınan 1 puanın  buruk sevincini yaşayan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz,  30. hafta maçında  yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Pazarspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla tamamladı. 

Fener Sentetik sahada Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Kırmızı-lacivertli futbolcular, ısınma ve 5’e2 top çalışmasının ardından yaptığı çift kale maçla hazırlıklarını tamamladı. 

Kırmız-lacivertli ekip Çarşamba günü saat 14:00’da oynanacak olan Pazarspor karşılaşması öncesinde yarın sabah Zonguldak’tan ayrılarak maçın yapılacağı yer alan Rize’ye puan ve puanlar için hareket edecek.

34 puanla 14. sırada yer alan Zonguldak Kömürspor ile 31 puanla 15. sırada yer alan Pazarspor arasında oynanacak olan 6 puanlık maçta, Zonguldak Kömürspor kazanması halinde  Pazarspor ile puan farkını 6’ya çıkartarak ligin kalan haftalarını rahat geçirecek.  Ancak Pazarspor yenmesi halinde ise puanlar eşitlenecek  ve ligde kalma mücadelesi yarışı sürecek. 

MAÇI ADNAN DENİZ KAYATEPE YÖNETECEK

MHK, Erteleme maçında Pazarspor-Zonguldak Kömürspor karşılaşmasını yönetecek hakemleri açıkladı. Ankara doğumlu Balıkesir bölgesi klasman hakemi Adnan Deniz Kayatepe’yi görevlendirdi. Kayatepe’nin yardımcılıklarını ise Onur Gülter ve Enes Biroğlu yapacak. Maçın 4.  hakemi Talha Öztürk olarak belirlendi.

52 MAÇTA  236 SARI, 10’DA KIRMIZI KART ÇIKARTTI

Adnan Deniz Kayatepe, kariyerinde  52  maç yönetirken, bunun 18’ni ev sahibi takımları kazanırken, 20’sini ise deplasman takımları kazandı. 14 maç  ise berabere bitti. Kayatepe’nin kariyerinde TFF 1. Lig’de 2 maç, 2 Lig’de 39, 3. Lig’de  7 ve Türkiye Kupası 4 maçı bulunuyor. Bu 52 maçta  236 sarı, 10’da kırmızı kart çıkarttı. 

BEŞİNCİ  KEZ KÖMÜRSPOR MAÇINI YÖNETECEK

Adnan Deniz Kayatepe, 2017-2018 sezonunda Zonguldak Kömürspor- Başkent Gözgözler maçını yönetti. Ve bu maç ise 0-0 berabere bitti. Kayatepe yine 2017-2018 sezonunda oynanan Zonguldak Kömürspor -1922 Konyaspor maçını yönetti ve bu maçta 0 -0 berabere tamamlandı.

Kayatepe 2018-2019 sezonunda oynanan Zonguldak Kömürspor-Pendikspor maçını da yönetirken, bu karşılaşmayı ise kırmızı-lacivertli ekip 1-0 kazandı. 2019-2020 sezonunda Kayatepe 4. Kez Zonguldak Kömürspor maçını yönetti.

Zonguldak Kömürspor’un deplasmanda Sarıyespor ile oynadığı maç ise 2-2 berabere sonuçlandı. 

Zonguldak Kömürspor maçlarını 4 kez yöneten Adnan Deniz Kayatepe, bu maçlarda 3 beraberlik 1’de Zonguldak Kömürspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. 

Adnan Deniz Kayatepe, 5. Kez Zonguldak Kömürspor maçını yönetecek.

Editör: TE Bilişim