Geçen haftada deplasmanda lig 2.si olan Anagold Erzincanspor' u yenerek 13.deplasman maçında galibiyetle tanışan ve İlk galibiyetini alan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, haftalar sonra 3 puanla tanışırken, Anagold Erzincanspor'u da 2. sıradan etmişti.

Eksik oyunculara rağmen Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz şimdide Hekimoğlu Trabzon'u yenerek hem galibiyet serisine devam etmek istiyor hem de rakibini 2. Sıradan etmek istiyor.

6 OYUNCU TRABZON MAÇINDA FORMA GİYEMEYECEK

Zonguldak Kömürspor'da kart cezalısı olan Haluk Türkeri, Yılmaz Daler ve Rıdvan Bingöl Hekimoğlu Trabzon maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca sakatlıkları devam eden İhsan Furkan Deniz’in yanı sıra sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Serbay Yağız ve kadro dışı kalan Batuhan Yılmaz da bugünkü oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon’a karşı forma giyemeyecekler.

BERKAN AKDENİZ

Sarı Kart cezası biten Berkan Akdeniz Hekimoğlu Trabzon maçında forma giyecek.

26 PUANLA 12. SIRADA

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürsporspor, ligde oynadığı 25 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgi ile 26 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı lacivertli temsilcimiz kalesinde 36 gol görürken, rakip filelere ise 25 gol kaydetti.

49 PUANLA 2. SIRADA

Hekimoğlu Trabzon ise ligde oynadığı 25 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi ile 49 puanla 2 sırada yer alıyor. Hekimoğlu Trabzon, kalesinde 22 gol görürken, rakip filelere ise 55 gol kaybetti

Editör: TE Bilişim