Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 19-27 Ocak 2022 tarihlerinde Ordu’da düzenlenecek Türkiye Kick Boks Şampiyonasına katılacak Zonguldak Kömür Kent ve Spor Kulübü Kick Boks takımı çalışmalarını sürdürüyor.

Antrenör Bülent Çiçek yönetiminde Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Zonguldak Kömür Kent ve Spor Kulübü Kick Boks takımı sporcuları, Ordu’da yapılacak Şampiyonada Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil ederek, kupa ve madalya ile dönmek istiyorlar.

5 SPORCU İLE ŞAMPİYONAYA KATILACAK

Zonguldak Kömür Kent ve Spor Kulübü Kick Boks takımı, şampiyonaya Havvanur Velioğlu 40 kg, Sude Erdoğan 45 kg, İlknur Kabuk 50 kg,Çağan Efe Karakurt 65 kg ve Hakan Kolçak ile yer alacak.

"KUPA VE MADALYALAR ALMAK İSTİYORUZ"

Zonguldak Kömür Kent ve Spor Kulübü Kick Boks takımı Antrenörü Bülent Çiçek konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:  Zonguldak Kömür Kent ve Spor Kulübü Kick Boks takımı olarak Ordu’da düzenlenecek olan Kick Boks Türkiye Şampiyonasına katılacağız. Bu önemli organizasyon öncesinde ise çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz.  Özellikle bu önemli Kick Boks Türkiye Şampiyonasına ise Havvanur Velioğlu 40 kg, Sude Erdoğan 45 kg, İlknur Kabuk 50 kg, Çağan Efe Karakurt 65 kg ve Hakan Kolçak ile katılacağız. Şampiyonaya kadar en iyi şekilde çalışmalarımızı yaparak Ordu’ya gitmek istiyoruz ve orada Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil ederek kupa ve madalyalar almak istiyoruz.”dedi

Editör: TE Bilişim