Misli.com 2.Lig Beyaz Grup’da Pazar günü Zonguldakspor Devrek’te Kocaelispor’u konuk etti. Maçın beraberlikle sonuçlanması halinde Kocaelispor Play-off’u garantileyecek, Zonguldakspor ise kümede kalma yarışında rahat bir nefes alacaktı.

Maçın son dakikalarında 2-2’lik skor devam ederken 90+5’te Kocaelispor 3. golü buldu. Bu golü futbolcular play-off finalini kazanmış ve bir üst lige çıkmışçasına kutladılar.

“KOCAELİSPOR, GÜMÜŞHANESPOR’A SON HAFTA MAÇI VERECEK SÖYLENTİLERİ” SOSYAL MEDYAYI ÇALKALADI

Zonguldakspor’un kümede kalma yarışındaki rakibi Gümüşhanespor ligdeki son maçında Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un Gümüşhaneli olması maçı Gümüşhanespor’a verecekleri söylentilerini doğurdu. Bu söylentiler sosyal medyada adeta bir yıkım etkisi yarattı.

ZONGULDAKSPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Bunun üzerine Zonguldakspor yönetimi bir açıklama yaparak “Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’un Gümüşhaneli olmasına rağmen Kocaelispor’un tertemiz mazisine kimsenin leke getirmeyeceğine olan inancımız tamdır” ifadeleri kullandı. Yönetim, “Kümede kalma yolunda kimsenin hakkını yemeden, kimseye de hakkımızı yedirmeden mücadelemizi vereceğiz” ifadeleri kullandı.

KOCAELİSPOR TARAFTARI AYAKTA, FUTBOLCULAR VE YÖNETİMİN DİKKATİNE!

Kocaelispor taraftarları ise Kocaelispor yönetimine seslenerek “Mazimize ve kulübümüze kimse leke getiremez. Gümüşhanespor’un durumu bizi ilgilendirmez. Çıkar Gümüşhanespor’u yeneriz. Tarihimizde böyle maç vermek gibi bir durum olmadı, olamaz” diyerek Kocaelisporlu futbolculara ve yönetimine uyarı mesajı gönderdi.

KOCAELİSPOR KULÜP BAŞKANI ENGİN KOYUN’DAN YANIT

Sosyal medyada dolaşan iddialar üzerine Engin Koyun Zonguldakspor yönetiminin açıklamalarını da yanıtsız bırakmadı

Engin Koyun’ un açıklaması: “Burası Kocaelispor. Bu bize yakışır mı? Bunu konuşmak bile ayıp. Hak var hukuk var. Bu işlerin böyle gidebileceğine inanan insanlar var. Sahada çıkacağız, oynayacağız. Bizim futbolculara böyle bir şey yap, yenil deme şansımız var mı ya? Uzaktan yakından böyle bir şey olamaz. Kişiliğime, karakterime uymaz. Allah bunun hesabını sorar. Günümüz futbolunda bunların konuşulmaması lazım. Bunları konuşmak bile ayıp. Futbolculara Gümüşhane’ye yenilin mi diyeceğiz? Centilmenliğe, insanlığa yakışır mı bu? Nasıl böyle bir açıklama yaparlar aklım almıyor. Talihsiz bir açıklama olarak değerlendiriyorum. Böyle bir şeye gerek var mıydı ya? Çıkacağız, Cumartesi günü 3 puan alacağız”

Editör: TE Bilişim