Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup’ta ligin 5’inci hafta maçında Pazar günü saat 14:00’da deplasmanda Zonguldak Derbi maçında Devrek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla tamamladı.

Beyçayır Stadı’nın zemininin yenilenmesi dolayısıyla antrenmanlarını ve maçlarını Alaplı Stadı’nda sürdüren Ereğli Belediyesporlu futbolcular Teknik Direktör Erhan Koç nezaretinde bugün son antrenmanını gerçekleştirdi. Eflatun-Beyazlı futbolcular antrenmana ısınma hareketleri ile  başladı, ardından ise 5’e2 top çalışması sonrasında yaptığı çift kale maçla Devrek Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. 

KOÇ, ‘’DERBİYİ YENEREK SERİYE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ’’

Yapılan son antrenman sonrasında derbi maçı ile ilgili açıklama yapan Kdz. Ereğli Belediyespor Teknik Direktör Erhan Koç, ‘’İki takım için de önemli maç. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Hedefimiz; Devrek deplasmanından galibiyetle dönerek seri yakalamak. Bunu başaracak güçteyiz. Futbolcularıma inanıyorum ve güveniyorum. İzleyenler için de güzel bir maç olmasını diliyorum. ’dedi

Editör: TE Bilişim