Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, 3. hafta maçında bugün deplasmanda Amedspor ile karşı karşıya geldi. 

Mehmet Yetkin, Emrah Yücekaya ve İslim Çakmak hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıda ev sahibi Amedspor karşısında maça iyi başlayan temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, 82. dakikada Nazmiye’nin attığı şık golle Amedspor karşısında 1-0 öne geçti. Bu golün ardından ataklarını iyice sıklaştıran eflatun- Beyazlı ekip, maçın 87. dakikasında Zeynep’in attığı şık kafa golü ile durumu 2-0’a getirdi.

Maçın 90. dakikasında Kdz. Ereğli Belediyespor’un kalecisi Nergiz kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  

Uzatma dakikalarında sahada 10 kişi kalan Kdz. Ereğli Belediyespor, Amedspor’a gol şansı vermeyerek zorlu deplasmandan 2-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Öte yandan ilk maçında deplasmanda Antalyaspor’a 1-0 mağlup olan temsilcimiz, ikinci maçında ise sahasında oynaması gereken ABB Fomgetspor müsabakası yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. Bu erteleme maçı ise 3  Ocak Pazartesi Beyçayırı sahasında oynayacak.