Zonguldak Kömürspor, Misli. Com 2. Lig Beyaz Grupta Lig’in 25. haftasında 24 Şubat  Çarşamba  günü deplasmanda oynayacağı Amed Sportif  maçı hazırlıklarını Fener Sentetik saha'da sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik adam Barış Şeref yönetimindeki antrenman saat 11.00’da ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladı. 3 grup halinde yapılan pas çalışması ve dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

3 SAKAT 2 KORONA BULUNUYOR
İdmana sakatlıkları devam eden Hakan Çevik, Serbay Yağız ve İhsan Furkan Deniz katılmazken, Koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantinada bulunan Hüseyin Yılmaz ve Berkan Akdeniz’de yer almadı.  Ayrıca Tedavileri  için Hakan Çevik Ankara’da giderken, İhsan Furkan Deniz ise tedavisi için İzmir’e gittiler. 

HALUK TÜRKERİ SAKATLANDI
Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un bugün yaptığı idmanda tahlisiz bir sakatlık yaşandı.  Yapılan taktiksel ve bireysel çalışmada golcü oyuncu Haluk Türkeri ile Rıdvan Bingöl arasında yaşanan ikili mücadelede golcü oyuncu Haluk Türkeri Sakatlandı. İki mücadele ayağına darbe alan Türkeri  acılar içinde kaldı, yapılan tedavinin ardından golcü oyuncu Türkeri idmanı yarıda bıraktı.  Alınan bilgilere göre golcü oyuncunun darbe sonrasında sağ ayağının üstünde ödem  tespit edildiği öğrenildi.