TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 29. hafta maçında 5 Mart Cumartesi (Yarın) günü saat 14:00’da  kendi saha ve seyircisi önünde Kırklerelispor ile karşılaşacak. 
Hafta boyunca Kırklerelispor maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla hazırlanan kırmızı-lacivertli temsilcimiz, dün yaptığı son taktik çalışması sonrasında hazırlıklarını tamamlarken,  yarın oynayacağı maç öncesinde kampa girerek maçın başlama saatini beklemeye başladı.  
İkinci yarıda henüz galibiyetle tanışamayan ve oynadığı 7 maçta 5 beraberlik 2’de yenilgi alan kırmızı-lacivertli ekip, play-off mücadelesi veren Kırklarelispor karşısında taraftarında desteği ile mutlak 3 puanla ayrılarak kötü gidişe son vermeyi hedefliyor.  
26 PUANLA 15. SIRADA
Bu önemli müsabaka öncesinde Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligde oynadığı 24 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik, 10 mağlubiyet alarak 26 puanla 15. sırada yer alıyor. Kırmızı-lacivertli ekip bu 24 maçta kalesinde 33 gol görürken, rakip filelere ise 25 gol kaydetti.
34 PUANLA 6. SIRADA
Konuk ekip Kırklarelispor ise ligde 23 maçta 8 galibiyet, 10 beraberlik, 5 yenilgi ile 34 puanla 6. sırada yer alıyor. Kırklarelispor kalesinde 19 görürken, rakip filelere ise 28 gol kaydetti.  
MAÇI BAYRAM BAŞKAN YÖNETECEK
Zonguldak Kömürspor ile Kırklarelispor maçını ise  Van Bölgesi Klasman hakemlerinden Bayram Başkan yönetecek. Başkan’ın yardımcılıklarını ise Süleyman Yavaoğlu ve Sinan Ertinğü yapacak. Maçın 4. hakemi, Tolga Akbaba olarak açıklandı.  
İLK MAÇTA KIRKLARELİSPOR, KÖMÜRSPOR’U 2-1’LE GEÇMİŞTİ
Ayrıca   İlk yarının 10. Hafta maçında deplasmanda oynanan müsabakada Kırklarelispor, Zonguldak Kömürspor’u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi olmuştu.  
TARAFTARIN TRİBÜNLERİ DOLDURMASI BEKLENİYOR
Öte yandan yarın oynanacak olan kritik maç öncesinde Zonguldak Kömürspor yönetimi tüm biletleri satın alarak, ücretsiz bilet dağıtımı yapacak. Yönetimin biletleri ücretsiz dağıtımı sonrasında tribün liderleri de devreye girdi ve sosyal medya hesaplarından bildiri yayımlayarak tüm Zonguldaklıları takıma destek için tribünlere davet ettiler.  Günlerdir süren stadı dolduralım çağrısı sonrasında Zonguldaklıların yarınki maçta tribünleri doldurarak takıma tam anlamı ile destek vermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim