Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Kilimli Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor, lige katılım belgelerini bu ayın sonunda TFF’ye gönderecekleri öğrenildi. 

Özellikle Kilimli Belediyespor’un lige katılıp katılmayacağı konusu merakla bekleniyordu ancak Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’un lige katılacaklarını ve bu ayın sonunda TFF’nin istediği katılım belgelerini göndereceği öğrenildi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun’u geçtiğimiz günlerde ziyarette bulunduğu ve Kilimli Belediyespor’un lige katılıp katılmayacağı konusunda sohbet ettiklerini belirten ASKF Başkan Kemal Demir, ‘’Biz de Kilimli Belediyespor’un lige katılıp katılmayacağı konusunda endişemiz vardı.  Ancak Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun bu konuda son sözü bizlere aktardı. Kilimli Belediyerspor’un lige katılacağını ve gerekli olan katılım belgelerini bu ayın sonunda TFF’ye göndereceklerini söylediğini’’ ifade etti.  Ayrıca Başkan Demir, Kilimli Belediyespor gibi diğer temsilcilerimiz olan Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor’un da lige katılım belgelerini bu ayın sonunda TFF’ye göndereceklerini söyledi.