TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 23. hafta erteleme maçında ligde kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kırşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. 
Kırklarelispor ve Uşakspor galibiyetlerinin ardından geçtiğimiz hafta evinde Amedspor’a 3-1 yenilen Zonguldak Kömürspor, erteleme maçında ise Kırşehir Belediyespor’u yenerek hem moral bulmak istiyordu hemde alt sıralardan kurtulmak. 
Ancak Kırşehir Belediyespor karşısında istediği oyunu ortaya koyamamasına rağmen, Fatih Bektaş, Eyüp, Rıdvan ve Embiya ile pozisyonlara giren Zonguldak Kömürspor, bu pozisyonlardan birini gole çeviremeyince karşılaşma 0-0 berabere bitti ve 1 puan razı oldu. 
Kırmızı-lacivertli ekip aldığı bu 1 puan sonrasında 32 olan puanını 33’e çıkartırken 14. sırada kaldı. Kırşehir Belediyespor deplasmanda aldığı 1 puanla 35 olan puanını 36’ya çıkardı ve 11. sıradan 12. sıraya düştü. Ayrıca Zonguldak Kömürspor sahasında oynadığı 14 maçta 15 puan toplarken, deplasmanda ise  14 maçta 18 puan topladı.
Öte yandan Zonguldak Kömürspor, 33. hafta maçında bay geçecekken, 34. Hafta maçında ise kendi saha ve seyircisi önünde Bucaspor’u konuk edecek.  

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI 
Dakika 10: Zonguldak Kömürspor'da Embiya'nın pasında Fatih Bektaş ceza sahası içinde bekletmeden topa vurdu. Kaleci zorlanmadan topu kontrol etti.
Dakika 16: Zonguldak Kömürspor'da Fatih Bektaş'ın pasında Eyüp'ün plase vuruşunda top kalecide kaldı
Dakika 36: Zonguldak Kömürspor’da Rıdvan'ın ceza sahası dışından plase vuruşunda top kaleciyi geçerek direği sıyırıp auta gitti
Dakika 52: Emre Kara'nın ortasında Embiya uygun pozisyonda topa dokunamadı. Kömürspor net golden oldu. 
Dakika 53: Fatih Bektaş'ın ceza sahasında gönderdiği ortada Embiya topa dokundu. Kaleye giden topu kaleci ayakları ile önledi. 

32. HAFTA MAÇLARINDA ALINAN TOPLU SONUÇLAR 
Ankara demirspor0-0 Pendikspor futbol a.ş.
Amed sportif faaliyetler1-1Bucaspor 1928
Pazarspor2-1karatay termal 1922 Konyaspor
Nazilli belediyespor0-1    Uşak spor a.ş.    
Eskişehirspor1-0Akhisarspor    
Şanlıurfaspor1-2Tarsus idman yurdu     
Karacabey Belediyespor0-0Isparta 32 spor
Kırklarelispor1-0Anagold 24 Erzincanspor
23. HAFTA ERTELEME MAÇI
Z. Kömürspor 0-0 Kırşehir Belediyespor

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:0 KIRŞEHİR BELEDİYESPOR:0

STAT: Karaelmas Kemal Köksal

HAKEMLER: Enes Kanparax, Mustafa Onurx Özgençx, Barış Çiçeksoyux

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Egemenx, Selimx, Ali Osmanxx, Emre Karaxx, Muhammed Alixx, Sefa x, Rıdvanx (Dk. 73 Tezcan), Eyüpx, Fatih x(Dk. 73 Oğuzhanx), Ercümentx (Dk. 61 Murathanx), Embiya

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekirxx, Oğuzxx, Nuhxx, Mertx, Tugayx (Dk. 90 Fatih), Zihnix, Hakanx, Sıratx, Savaşx(Dk. 90 Sinan), Oktayx, Ozanx

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Dk. 38 Zihni. Dk. 90 Oktay (Kırşehir Belediyespor), Dk. 56 Emre (Zonguldak Kömürspor)


 

Editör: TE Bilişim