TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Alaattin Kurnaz başkan olmayacağını açıklamasının ardından, Zonguldak Kömürspor’un kulüp başkanı kim olacak konusunda futbol severler şimdiden merakla beklemeye başladı.  Zonguldak Kömürspor’un bazı  taraftarları ve eski tribün liderleri sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak, ‘’paramız olsa Zonguldak Kömürspor’a başkan olarak borçları öderiz’’ diyerek paylaşımlarda bulundular.  
Bu yapılan paylaşımların içinde en dikkat çeken paylaşım Zonguldak Kömürspor altyapısında daha önce forma giyen ve Zonguldak Kömürspor’un eski tribün lideri olan Kanat Tan’dan geldi.  
Tan yaptığı açıklamada  “Keşke param olsa. Zonguldak Kömürspor tüm borçları öder, sağlam sponsorlar ile hep beraber, birlik beraberlik içinde özlenen Zonguldak Kömürspor için aday olurdum. Zira arkamızda aslanlar gibi taraftar var. En kısa sürede süper lige çıkamazsak intihar ederim. Belki arkamızdan gülenler olacak ama bizim neyimiz eksik. Çıksın biri artık bu sevda bitmez.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim