Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un kaptanlığını yapan ve şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu Mert Caymaz, Ender Yüksel’in hazırlayıp sunduğu,  Resul Kumaş’ın yorumculuğunu yaptığı Spor Kritik programına katıldı.

Kozlu’da 3 Mart 1992 tarihinde meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden 263 madenci anısına bastırılan formalardan alacağını söyleyen tecrübeli futbolcu Caymaz, “Madenci formalarına destek vereceğim. Ben bana yakışanı yaparım’’ ifadelerine yer verdi. 

ŞENOL DEMİR’İN ŞAMPİYON OLMASINI İSTİYORUM”

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta ki takımının durumu ile ilgili konuşan Caymaz, “Okan Duran’la birlikteyiz. Zonguldak Kömürspor’dan gelen iyi bir arkadaşlığımız var. Zonguldak’ta ki gibi iyi bir aile ortamı oluşturduk. Play-off’un içerisindeyiz. Hedefimiz buydu. Şenol Hocamızla rakip olduk. Yendik o takımı ama buruk bir sevinç yaşadım. Sezon başında Şenol Hocama da söyledim. İnşallah sen birinci çıkarsın, biz de play-offtan çıkarız dedim. O Doğrultuda gidiyoruz. Şenol Hoca’nın şampiyon olmasını çok istiyorum. Zonguldak’ın yetiştirdiği en önemli hocalardan bir tanesi. İnşallah bünyesine bir şampiyonluk daha katar.” dedi.

“KÖMÜRSPOR İNŞALLAH LİGİ İYİ YERDE BİTİRİR”

Zonguldak Kömürspor’u yakından takip ettiğini belirten Caymaz, “Zonguldak Kömürspor’u takip ediyorum. Barış Hoca ile de görüşüyorum. Ona diyorum ki, isyan eden birkaç futbolcun daha olsa çok daha iyi yerlerde olacaksınız. İnşallah iyi yerlerde bitirirler.” şeklinde konuştu.

“YERLİ HOCALARA SAHİP ÇIKMAK GEREKİYOR”

Zonguldak Kömürspor’u yerli hocaların çalıştırması gerektiğine belirten Caymaz,, “Ben Zonguldak’tayken de, Zonguldak’tan ayrılırken de her zaman yerli hocadan yana olduğumu söyledim. Şampiyonluklar her zaman yerli hocalarla gelmiş. Yerli hocalara sahip çıkmak lazım. Barış Hoca bence başarılı ve daha iyi işler yapabilir. Tabi ki oyuncu kadrosunu kendisinin kurması gerekiyor. Barış Hoca disiplinli. Ben sahada isyan eden oyuncuydum, o da dışarıda isyan eden kişi.  Barış hoca kafasına uygun oyuncuları takımına monte edebilirse bence daha başarılı olur. Zamanında Cahit Hoca’ya, Şenol Hoca’ya sahip çıkıldı, başarılar geldi. Durumumuz çok iyi diyoruz şuan ki takımımızda. Ama Zonguldak Kömürspor’un olduğu lige çıkmak için uğraşıyoruz. Değerini bilmek lazım. Ligde kalabilmek çok önemli. Bu şartlarda Barış Hoca çok başarılı. İnşallah seneye onun imkânları da daha iyi olur.  Zonguldak Kömürspor’un her maçını izliyorum. Kendi maçımdan daha çok heyecanlanıyorum.” ifadelerine yer verdi.

‘’BEN BANA YAKIŞANI YAPARIM’’

Kozlu’da 3 Mart 1992 tarihinde meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden 263 madenci anısına bastırılan formalardan alacağını söyleyen Caymaz, “Madenci formalarına destek vereceğim. Ben bana yakışanı yaparım.” dedi.