Turkcell Kadınlar Futbol Süper Lig’de play-off mücadelesi veren temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, kendisi gibi play-off mücadelesi veren Vatanspor ile oynanması gereken 8. Hafta maçı  yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. 
Yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen bu önemli müsabaka ise 23 Mart Çarşamba  günü (yarın) saat 12:00’da oynanacak. 
Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacak olan Vatanspor karşılaşması öncesinde Kdz. Ereğli Belediyesporlu futbolcular Teknik Adam Faruk Varlık nezaretinde yaptığı son taktik çalışması ile hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde maç saatine kadar kampa girdi.

MHK, Kdz. Ereğli Belediyespor- Vatanspor müsabakasını yönetecek hakemleri açıkladı
23 Mart Çarşamba (Yarın) saat 12:00’da Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Zonguldak İl Hakemi Emre Yılmaz  yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise yine Zonguldaklı hakemler Yağız Uzun ve emre Tamboğa yapacak. Maçın 4. Hakemi ise  yine Zonguldaklı Barlas Gültekin olarak belirlendi.  
Şuana kadar 14 maçta 9 galibiyet, 5 mağlubiyet ile 27 puan toplayan Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol Takımı 4. sırada yer alıyor.  Eflatun-Beyazlı ekip rakip filelere 37 gol atan kalesinde 24 gol gördü.
Konuk ekip Vatandaspor ise oynadığı 13 maç sonunda 10 galibiyet, 2 mağlubiyetle ve 1 beraberlikle ile 31  puanla 3. sırada ye alıyor. İstanbul temsilcisi rakip filelere 32 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü. 
Her iki takımında Play-off mücadelesi vermesi nedeniyle yarınki karşılaşmanın oldukça zevkli ve keyifli geçeceği bekleniyor. Temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, Vatanspor’u yenmesi halinde puan farkını 1’e indirecekken, yenilmesi halinde ise puan farkı 7’ye yükselecek. Puan farkının yükselmemesi  adına temsilcimiz Vatanspor’u yenmekten başka çaresi yok.

Editör: TE Bilişim