Zonguldak 1. Amatör Küme Merkez Grubu’nda mücadele edecek olan  Karamanspor, kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı.

Güçlü bir kadro kurarak bu sezon 1. Amatör Lig’de şampiyon olup Deplasmanlı Süper Amatör Lig’e yükselmek isteyen Karamanspor, teknik adam Serkan Erişoğlu’un raporu doğrultusunda iç ve dış transferde 3 oyucu ile anlaşarak kadrosuna kattı.

Karamanspor,  Filyos Ateşspor’dan stoper Emre Yüksel ve forvet oyuncusu Taner Çalova olmak üzere, golcü oyuncu Berkan Yavuz ile anlaşarak kadrosuna kattı.

Bu sezon 1. Amatör Lig’de şampiyonluğa oynayacak bir ekip kurmak adına transfer çalışmalarının sürdürdüğünü belirten  Karamanspor teknik adamı Serkan Erişoğlu, “Karamanspor olarak bu sezona lige iddialı girmek istiyoruz. Yönetim Kurulumuz da her türlü fedakarlığı yapıyor. Uyum içinde Karaman Beldesine yakışır, fair-play ruhunu ön planda tutan, güçlü ve karakterli bir futbol takımı kuruyoruz. Bu hedef doğrultusunda ise takıma uyum sağlayacak futbolcuları transfer  ediyoruz. Emre Yüksel, Berkin Yavuz ve Taner Çalova takımımıza ve camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.