Zonguldak’ın köklü kulüplerinden Karaelmaspor’da kulüp Başkanı Haydar Ergin ve yönetim, altyapının başına tecrübeli teknik direktör Mustafa Göktaş, kaleci antrenörü Serkan Erişoğlu sonrasında dünde Zonguldakspor’un efsane kalecisi merhum Hulusi Yavuz’un oğlu Berkin Yavuz ile anlaşarak ekibe kattı.
Gelecek için altyapıya büyük önem veren kulüp bu doğrultuda altyapıyı bu 3 önemli isme emanet etti.
Altyapıyı emin ellere teslim ettiklerini ifade eden Karaelmaspor kulüp Başkanı Haydar Ergin, başarı için altyapının önemine vurgu yaptı.
 Başkan Ergin: “Karaelmasspor Zonguldak’ın en önemli kulüplerinden biri. Binlerce futbolcu yetiştirmiş, ve çok sayıda ise önemli teknik adamlarla çalışmış bir kulüp. Bizim futbol oynadığımız dönemlerde alt yapı olarak en çok oyuncusu bulunan kulüplerin başında geliyordu. Ancak uzun süredir Karaelmaspor’un alt yapısı eskisi gibi değildi.
 Bizlerde eski futbolcu arkadaşlarımızla bir araya gelerek Karaelmasspor’u eski günlerine döndürmek için yönetimi ele aldık.  Şuanda güzel bir atılım içerisindeyiz. Zonguldak’ın önemli ismi Mustafa Göktaş ve Serkan Erişoğlu sonrasında dünde Zonguldakspor’un efsane kalecisi merhum Hulusi Yavuz’un oğlu Berkin Yavuz ile anlaşarak ekimize kattık.
3 Önemli isme güveniyoruz ve Karaelmasspor Zonguldak’a ve Türk futboluna hizmet ederek isminden çok fazla söz ettirecek. Buna inanıyoruz ve güveniyoruz. “dedi.  
Ayrıca 20 Haziran’da başlayacak olan alt yapı çalışmaları 5 ila 16 yaş grubundaki çocuk ve gençlere yer alacak.  Alt yapı çalışmaları yaz-kış demeden devam edecek.

BERKİN YAVUZ KİMDİR
Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan Berkin Yavuz, aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde futbol antrenörü olarak görev yapıyor. Bir dönem TFF 1. Lig ekiplerinden Altınorduspor ile  TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un altyapısında görev yaptı. Son olarak ta  Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu’nda çalıştı. Öte yandan 35 Yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Berkin Yavuz, Zonguldakspor’un efsane kalecisi merhum Hulusi Yavuz’un da oğlu.

Editör: TE Bilişim