Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda yapıldı. 

Kutlamalara, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Baro Başkanı Avukat Türker Kapkaç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Sayı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel: “Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlayan kurtuluş mücadelesi ülkemizin dört bir yanına yayılarak elde ele dolaşan bağımsızlığımızın 103’üncü yılını kutluyorum.  Nice kahramanlarımızın zaferi bu. Yüz üç yıl önce ilk bağımsızlık ateşini yakan Atatürk kurutuluş mücadelesi sürdürmüştür. Binlerce şehit verilerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Sevgili gençler dünya da gerçekleşen olayların doğru değerlendirip ona göre yol haritası çizen yarınlarınıza ışık tutacak birlik ve beraberliğimizin anahtarı olacaktır. "ifadelerine yer verdi.

Hakan Yüksel'in konuşması sonrasında ise günün anısına şiirler ve Gençlik hitabesi okundu. 
Daha somra  ise motor gösterileri, Foklor gösterileri ve çeşitli spor dallarında gösteriler gerçekleşti. 

Programın son bölümde ise  çeşitli yarışlarda dereceye giren sporculara Vali MustafaTutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Seli Alan, CHP Milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz ve  Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ödül vermesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında Propramın son buldu.

Editör: TE Bilişim