Zonguldak Kömürspor’un takım kaptanı Sinan Ören, ligin 21. Hafta maçında Çarşamba günü deplasmanda oynayacakları zorlu Niğde Anadolu FK maçı hakkında açıklamada bulundu. Kaptan Ören, Niğde Anadolu FK deplasmanından mutlak 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini belirtti.  
NİĞDE ANADOLU FK MAÇI KOLAY GEÇMEYECEK
İnegölspor galibiyeti sonranda deplasmanda Niğde Anadolu FK maçını da kazanmak istediklerini belirten kaptan Ören, "İnegölspor karşısında önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Hem güven kazanma açısından hem de puantaj açısından önemli bir avantaj elde ettik. Rakibimiz diye nitelendirdiğimiz takımı yendik. Keza bu haftada Niğde Anadolu FK maçı bizi bekliyor. Aslında iç sahası dış sahası olduğunu düşünmüyorum. Rakibin o günkü isteği önemli. Bir de alt yapılarında iyi oyuncular var. Pas yapmaya çalışan ve çok koşan bir ekip var. Tehlikeli durum bizim için. İşi sıkıya almamız lazım’’dedi.   
DEPLASMAN KADERİNE SON VERMEK İSTİYORUZ
İlk devre maçlarında deplasmanda maç kazanamadıklarına da vurgu yapan kaptan Ören, ‘’Artık deplasman galibiyeti de almamız gerek. Arkadaşlarımla bu konuyu konuşup ve buna göre de çok sıkı çalıştık. Kesinlikle rehavete kapılacak bir durum olmaması gerektiğini söylüyoruz. Bu doğrultuda   deplasman kaderini de sona erdirerek 3 puan almak istiyoruz’’dedi.

Editör: TE Bilişim