Çaycumaspor’un geleceği başta olmak üzere Zonguldak’a ve Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştiren Çaycumaspor’da alt yapı çalışmaları kontrollü sosyal hayat döneminde , gerekli tedbirleri alarak çalışmalar devam ediyor.

Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Kordinatörü Suat Kerçin ve Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın büyük uğraşları ile başlatılan alt yapı çalışmalarında hem tesisler yenilendi hem de 10 ayda 90 sporcuya ulaşıldı. 

Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Kordinatörü Suat Kerçin ve ekibi Yücel Korkmaz, Caner Kır ve Doğukan Kasapoğlu ile Çaycumaspor Altyapı çalışmalarına hayat verirken, 6-16 yaş grubu sporcular ise geleceğin yıldızları olmak için verilen tüm görevleri yerine getirmek için adeta bir birleri ile yarışıyorlar. 

Tesisler başta olmak üzere alt yapının kurulmasında çok büyük emeği olan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya kendi adına ve Çaycuma halkı adına teşekkür eden Çaycumaspor Futbol Akademisi Altyapı Kordinatörü Suat Kerçin, ‘’ Çaycumaspor altyapısının en büyük desteği ve kurucusu Çaycuma Belediye Başkanımız Sayın Bülent Kantarcı’dır.
Yaklaşık 10 ay önce Başkanımız Bülent Kantarcı’nın isteği üzerine kuruldu ve onun desteği ile hem tesislerimizi yeniledik hem de 10 ayda 90 sporcuya ulaştık. Başkanımızın spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum.
Çalışmalarımıza gelirsek, Her idman öncesi, saha girişi çocuklar ellerini dezenfekte ediyor ve ateş ölçümleri yapılıyor. Bütün değerler tek tek takip ediliyor.
 Mevcut tesislerimizde altyapı bölümü oluşturuldu. Sadece sahada spor değil, çocuklar tesislerimizden de faydalanıyor. Tesislerimizde teorik futbol dersleri veriliyor.
Küçük değil, hedefler çok büyük. Anlık değil, geleceğe yatırım yapılıyor. Yücel Korkmaz, Caner Kır ve Doğukan Kasapoğlu arkadaşlarımızla beraber şuanda 90 sporcumuz olmak üzere ve gelecek oyuncularımızla birlikte Çaycuma, Zonguldak olmak üzere Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştiriyoruz’’dedi.

Editör: TE Bilişim