Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor'un sezon açılışında konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yeni sezonda Sarı-lacivertli ekibe başarılar dilerken, maddi manevi konusunda her zaman yanlarında olduğunu dile getirdi.
Ayrıca Başkan Kantarcı, Spor Merkezi inşaatı hakkında açıklama yaparak müjdeyi verdi.
Çaycuma Spor Merkezi’nde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ‘’Yakında yüzme havuzumuzu hizmete sokacağız. Birçok ilde bile olmayan bu tesisleri daha da çoğaltmak, daha da geliştirmek istiyoruz" ifadelerine yer verdi. 
KANTARCI: YAKINDA HİZMETE AÇACAĞIZ
Çaycuma Belediye Başkanı  Bülent Kantarcı, önümüzdeki günlerde yarı olimpik yüzme havuzunun açılacağının müjdesini  verdi. Başkan Kantarcı, “Bunu yalnızca Çaycuma’mızın coğrafyasında, şehirleşmesinde değil, tribünlerde de görüyoruz. Biriz, beraberiz, barış ve kardeşlik içerisinde Çaycuma’da yaşıyoruz. Çaycuma bölgenin en güzel, en sağlıklı gelişen yerleşimi olma yolunda. Bunun en büyük halkasını da spora verilen değer oluşturuyor.  Görüyorsunuz çevrede devletimizin, belediyemizin her türlü sporun yapılabileceği niteliklere sahip tesisleri var. Yakında yüzme havuzumuzu da hizmete sokacağız. Birçok ilde bile olmayan bu tesisleri daha da çoğaltmak, daha da geliştirmek istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim