Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden temsilcimiz Devrek Belediyespor, Süper Lig’de başarılı işlere imza atmış Kadir Bekmezci ile yeniden anlaştı. 2021-2022 sezonunda da Devrek Belediyespor forması giyen ve tecrübesiyle takıma büyük katkı orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci görüşme için Almanya’dan Devrek’e geldi.

BOZKURT, BEKMEZCİ TRANSFERİ KONUSUNDA ISRARCI

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, geçtiğimiz sezon profesyonel anlayışı ve takıma katkısı ile Devrek Belediyespor’u değer katan Kadir Bekmezci ile tekrar anlaşılması konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Bunun üzerine Kadir Pekmezci Almanya’da ailesinin yanından direkt Devrek’e geldi. Aynı zamanda Devrekli olan Kadir Bekmezci’nin yeni sezonda da Devrek forması giymesi bekleniyor.

SÜPER LİG VE AVRUPA LİGİ’NDE DE FORMA GİYDİ

Türkiye Süper Liginde 253, 1.Liginde 70, Türkiye Kupasında 49, 2.Lig Kırmızı Grubunda 47, Proximus Liginde 21, Süper Final Avrupa Liginde 6 ve Avrupa Ligi Elemelerinde 2 kez performans sergileyen başarılı oyuncu Kadir Bekmezci tam bir tecrübe abidesi.

KARİYERİ OLDUKÇA SÜSLÜ

Geçtiğimiz sezon Devrek Belediyespor forması giyen Kadir Bekmezci, kariyerinde Boluspor, Elazığspor, Antalyaspor, Sivasspor, Hacettepe Spor, KFC Verbroedering Geel, KAS Eupen, Heusden-Zolder ve Standard U19 takımlarında oynadı.

Editör: TE Bilişim