TFF 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarın saat 13:00’da deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçı için Zonguldak’tan ayrılarak İzmir’e gitti.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 15. hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Bucaspor maçı öncesinde bu sabah saat 07.00’da Zonguldak'tan ayrılarak maçın yapılacağı yer olan İzmir’e  3 puan için hareket etti.

Ligde aldığı üst üste yenilgi sonrasında 13 ve 14. hafta müsabakalarını da BAY nedeniyle maç yapmadan geçiren kırmızı-lacivertli temsilcimiz, 15. Hafta maçında İzmir  temsilcisi  Bucaspor’u yenerek kötü gidişe dur demeye çalışacak.

Bucaspor ile Zonguldak Kömürspor arasında ki maç yarın saat 13:00’da Yeni Buca Stadı’nda oynanacak. 

KAPTAN SİNAN ÖREN HEM SAKAT HEMDE CEZALI

Amedspor deplasmanında yaşadığı sakatlık başta olmak üzere 4. Sarı kartını gören kaptan Sinan Ören, hem cezalı hemde sakat olması nedeniyle İzmir deplasmanında takımın yanında yer alamayacak. Kaptan Sinan Ören’in yerine kaleyi Bucaspor maçında Egemen Yaylı koruyacak. 

3 FUTBOLCU İZMİR’E GÖTÜRÜLDÜ

Zonguldak Kömürspor’un 3 genç oyuncusu Fatih Bektaş, Tuğrul Başkan ve Eyüp Akcan’ın sakatlıkları geçti. 3 oyuncu İzmir’e getirilirken, teknik direktör Şenol Demir tarafından ilk 11’de şans vermesini bekleyecekler.

BERAT VARDAL İZMİR’E GETİRİLMEDİ

Öte yandan Zonguldak Kömürspor’da sakatlığı geçen ve takımdan ayrı çalışmalara başlayan  Berat Vardal’ın tam anlamı ile hazır olmaması nedeniyle teknik direktör Şenol Demir tarafından İzmir deplasmanına getirilmedi.

KÖMÜRSPOR 14 PUANLA  16. SIRADA YER ALIYOR

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 12  karşılaşmada 4 galibiyet 2 beraberlik ve 6 yenilgi ile 14 Puanla 16. Sırada yer alıyor. Kımızı-lacivertli temsilcimiz rakip filelere 15 gol atarken, kalesinde ise 18 gol gördü.   

BUCASPOR 19 PUANLA 5. SIRADA YER ALIYOR

Bucaspor ise oynadığı 13 müsabakadan 6 galibiyet 1 beraberlik 6 yenilgi ile 19 puanla 5. sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi Bucaspor rakip filelere 19 gol kaydederken, kalesinde ise 18 gol gördü.

MAÇI VOLKAN OKUR YÖNETECEK

Merkez Hakem Kurulu yarın saat 13:00’da oynanacak olan Bucaspor- Zonguldak Kömürspor maçını Aksaray Bölgesi Klasman hakemlerinden Volkan Okur yönetecek. Okur’un yardımcılıklarını ise Caner Eroğlu ve Hakan Akkaynak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alkan Parsak görev yapacak.

Editör: TE Bilişim