İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş Kozlu Belediye Meclisinin, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kozlu Belediyespor'a maddi destek sağlamak amacıyla plajlar ve sahildeki otopark ücretlerinin ayrıca farklı etkinliklerde de kaynak olarak aktararak kullanabileceğine dikkat çekti.

Başkan Adıbaş, "Kozlu Belediye Meclisinin oy birliğiyle almış olduğu kararda Ilıksu ve Değirmenağzı plajları ve sahildeki otoparklardan makbuz karşılığında alınacak olan 5 lira otopark ücreti miktarının artırılarak Kozlu Belediyespor yanı sıra gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik eğitici, öğretici aktivitelerde düzenlenebilirdi.

Kozlu Belediye Meclisinin aldığı karara olumlu yönden de bakmak gerekir bu sadece Kozlu’ya ayrıcalıklı bir durum değil bu tür yerlerin birçoğunda birçok İl ve ilçede bu rakamlar çok daha yüksek tutulmaktadır.

Ayrıca aracınızı park ettiğiniz bıraktığınızda en azı dan insanların kafası rahat olur bir nevi park yerine bıraktığınız aracın güvenliği Kozlu Belediyesi görevlilerince sağlanmış olacaktır.

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanlığı olarak her zaman dile getiriyoruz iyi faydalı olan her şeyin her çalışmanın yanında zararlı ve kötü olan her şeyin karşısında durduk duracağız" dedi.

Editör: TE Bilişim