Zonguldak Kömürspor forması altında başarı gösteren ve bu sezonda Ankara Demirspor formasını terleten takım kaptanı Hasan Küccük, Kırmızı Lacivert Zonguldak Kömürspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.  Küccük, “Zonguldak’a geldik, baya da olmuştu gelmeyeli.

Sonuçta güzel günlerimiz geçmişti,  gayet de memnundum burada ama işin içinde profesyonellik olunca gerektirdiği şekilde kariyerimiz için ayrıldık.

Öncelikle Zonguldak halkına çok selam söylüyorum ve iletiyorum buradan.  Maça gelecek olursak iyi bir takımımız var bizimde, oturmuş bir kadromuz var geçen senede çok güzel bir başarı göstermiştik zaten.

Direk de üst lige çıkabilirdik ama pandemi nedeniyle çıkma gibi bir durumumuz olmadı. Ama iyi bir performans koyduk o performansı devam ettirdik takımımızı bozmadık. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Böyle maç oynayacağımızı da biliyorduk zaten. Zonguldak Kömürsporu’da tebrik ediyorum onlarda güzel bir mücadele gösterdiler onları da başarılı yerlerde görmek isterim’’ dedi. 

Takım kaptanı olmak baya bir sorumluluk gerektiriyor
Takım kaptanı olmak bayağı sorumluluk isteyen bir durum olduğunu belirten Hasan Küccük, ‘’Takım kaptanı olmak baya bir sorumluluk gerektiriyor. Bazen bir abi olman gerekiyor. Sahanın içerisinde takımı toplaman gerekiyor. Kendi performansını da örnek olmak için en üst düzeyde tutman gerekiyor. İnşallah her şey çok güzel şekilde devam eder’’dedi.

Editör: TE Bilişim