TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor’da yönetim değişikliği olacak mı?

Son günlerin en çok merak edilen ancak yanıtı kamuoyu ile paylaşılmadığı için merak edilen bu soruya yanıt aranacak.

Demir Ailesi’nin kontrolünde olan Süleyman Caner başkanlığındaki İşçi Milli Takımı Zonguldakspor için kente gelen Süleyman Taşçı’nın ciddi olduğu görüldü.

Basına ‘Katarlılar Zonguldakspor’u almak istiyor’ şeklinde yansıyan gelişmelerin aksine takımı almak isteyen yine Zonguldaklı bir maden işçisinin Katar’da ticaret yapan oğlu Süleyman Taşçı.

İşçi bir ailenin çocuğu olan Taşçı, Alman Schalke 04'te futbola başlayan Fransa, Tunus, İtalya ve Dubai'de futbol oynayan bir isim. Dubai'de antrenörü vasıtasıyla kraliyet ailesiyle tanıştı. Taşçı, Kraliyet Ailesi'nin yurtdışı yatırımlarını desteklemek için kurulan konseye başkan oldu. Konseyin Türkiye'de de bir çok projesi var.

Futbola yatırım yapmak isteyen Taşçı’ya İstanbul’da 2’nci Lig takımı önerilse de o hem köklü bir takım olması hem de desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüğü için memleketinin takımını almak istiyor.

Süleyman Taşçı ve ekibinin yeniden Zonguldak’a gelerek bir görüşme daha yapacağı gelen bilgiler arasında. Taşçı hakkında fazla bir şey bilinmemesi farklı yorumlara ve algı operasyonlarına dönüştürülmek istense de takımı her anlamda sırtlamak isteyen bir Zonguldaklı. Taşçı’nın takımı alması durumunda altyapı ve tesis yatırımı için de muslukları açması bekleniyor.  Önümüzdeki günlerin neler getireceği merak edilirken Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da anlaşma sağlanması için devrede.

Editör: TE Bilişim