Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de bu sezon iddialı bir takım kurarak şampiyonluğu hedefleyen Çaycumaspor’da iş insanları, esnaflar ve halk yeni yönetime sahip çıkarken, hem destek veriyor hem de ziyaret gerçekleştiriyor. 

Özellikle ELCAB Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, dün Çaycumspor kulübü tesislerine gelerek Kulüp Başkanı Teoman Temelkuran ve yönetimini ziyaret  etti. Ziyarette Tıskaoğlu, yeni yönetime yeni görevinde başarılar dilerken, yeni sezonda Çaycumaspor için gerekli olan destek neyse vermeye hazır olduğunu dile getirdi.   

ELCAB Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’nun ziyaretinden ve desteğinden dolayı teşekkür eden Çaycumaspor Kulüp Başkanı Teoman Temelkuran, ‘’ Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve destek sözü veren ELCAB Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’na teşekkür ediyoruz. İş insanlarımızla, esnaflarımızla ve halkımızla yeni sezonda süper bir ekip kurarak Çaycumaspor’u laik olduğu yerlere getirmek istiyoruz’’dedi 

Ziyaret ardından ise Çaycumaspor Kulüp Başkanı Teoman Temelkuran, ELCAB Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Çaycumaspor forması hediye etti. 

 ELCAB Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ise Kulüp Başkanı Teoman Temelkuran’a ‘’ Forma başta olmak üzere misafirperverlikleri ve nazik hediyeleri için Başkan Temelkuran’a ve yönetimine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim