Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig'de mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü transfer çalışmalarına hızlı başladı.

Kırmızı-lacivertli yönetim, Basketbol Koçu Murat Başman'ın raporu doğrultusunda  oyun kurucu ve forvet pozisyonunda oynayan tecrübeli oyuncu Merve Usal ile anlaşmıştı.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz dünde ikinci transferini gerçekleştirdi.

Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü, 1998 Kocaeli doğumlu olan ve geçen sezon 2. Lig ekiplerinden Turgutlu Belediyespor'un formasını giyen tecrübeli basketbolcu Şevval Oyan ile anlaştı.

Bir çok başarıya imza atan tecrübeli Basketbolcu Şevval Oyan, 4 Numara pozisyonunda oynarken, Savaşçı ve Enerjik yapısıyla her takımın vaz geçilmez oyuncuları arasında yer aldı.

Basketbola Kocaelispor altyapısında başlayan Şevval Oyan sırasıyla Edremit Belediyesi Gürespor, Kocatürk Koleji, Kağıtspor, Edirne Belediyespor, Burhaniye Belediyespor ve son olarakta Turgutlu Belediyespor formalarını giydi.

Bu sezon 2.Lig'den 1. Lige yükselmek isteyen Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, " Tecrübeli basketbolcu Merve Usal sonrasında ikinci transferimizi de yine tecrübeli Basketbolcu Şevval Oyan ile yaptık. Umudumuz yüksek, İnancımız tam, hedefimiz 1.Lig. Tecrübeli sporcu Şevval Oyan'a emeğin başkentine hoşgeldin diyor Kırmızı-lacivertli forma altında nice başarılar diliyorum."dedi

Ayrıca Başkan Tan, Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Editör: TE Bilişim