Zonguldak Kömürspor’un yeni Teknik Direktörü Şenol Demir,1 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yönetim 3 maçta alınan yenilgi sonrasında Cafer Adın ile yolları ayırmıştı. 
Aydın ile yolları ayıran Kırmızı-lacivertli yönetim hiç vakit kaybetmeden geçen hafta Diyarbekirspor’dan ayrılan Tecrübeli Teknik Direktör Şenol Demir ile anlaşarak takımın başına getirmiş. 
Yönetim, Takımla iki idmana çıkmasına rağmen zorlu deplasmanda Zonguldak Kömürspor’un Kırşehir Belediyespor’u 2-0 yenmesinde büyük rol oynayan Şenol Demir için kulüp binasında imza töreni  gerçekleştirdi.  

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Teknik Direktör Şenol Demir ve yardımcıları olmak üzere  Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Tecrübeli Teknik Direktör Şenol Demir ve yardımcıları kendilerini kırmızı-lacivertli yapan resmi imzayı attılar.

SALİH DEMİR: “ ŞENOL DEMİR HOCAMIZA GÜVENİYORUZ’’

İmza töreninde konuşan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, “Şenol Demir, Zonguldak’ın çocuğu olan bir hocamız ve her zaman aklımızda olan bir hocamızdı. İlk 3 maçın stresinden kurtulduk. Son maçı 3 puanla kapatmamız çok iyi oldu. Morallerin düzelmesi bizim için çok önemliydi. Biz Şenol hocamıza, ekibine ve futbolculara güveniyoruz. Şenol hocamızdan başarılar bekliyoruz.” dedi.

ŞENOL DEMİR: “ BU ŞEHRİN BAŞARISI ÇOK ÖNEMLİ’’

Teknik Direktör Şenol Demir ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu şehrin başarısı çok çok önemli. Sağ olsun yönetim bize güvendi ve tekrar göreve geldik. Biz burada taşın altına elimizi değil, her şeyimizi koyduk. Başarılı bir sezon olması adına gerekli çalışmalara başladık. İyi bir başlangıç yaptık ama önümüzde oynanmamış 30 müsabaka var. Birliğin ve beraberliği sağlanması çok önemli. Birlikteliğimiz olacak gibi gözüküyor.

Cumartesi günü taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Çok sık oynayan ve katı savunma yapan bir takıma karşı oynayacağız. Zor bir müsabaka. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Takımın iyi gününde değil kötü gününde de yanında olduklarını göstermeleri gerekiyor.” şeklinde konuştu.   

Editör: TE Bilişim