TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Türkiye'nin ilk yerli Blockhain ağı ile üretilen Token Sistemi Criptoswaps ile sponsorluk anlaşması sağladı.

Temsilcimize ciddi miktarda gelir sağlayacak olan sponsorlukta resmi imzalar Dedeman Otel'de atıldı.

Kısa sürede satışa sunulacak olan Fan Tokens isimli kripto para, Zonguldak Kömürspor'a çok büyük katkıda bulunacak.

'Fan Token Sistemi ile sende kulübüne destek ol' sloganı ile sunulacak olan sponsorluk anlaşması törenine Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı M. Salih Demir, A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Oya Sürmeli, olmak üzere Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyeleri ve Criptoswaps Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

ÖZKAN, ‘’ ZONGULDAK KÖMÜRSPOR’U 1. VE SÜPER LİG’DE GÖRMEK’’

Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan, “8 ülkede faaliyetlerimiz sürüyordu. Bu yıl itibari ile Türkiye’de de faaliyetlerimizi sürdürme kararı aldık. Takımlarla birlikte büyümek istedik. Bu doğrultuda Zonguldak’la da anlaşmak istedik. Finans sorunu dediğimiz asıl problemi çözmek istiyoruz. Aynı zamanda bu uygulama ile takım ve taraftarı birleştirmiş oluyoruz. Mobil uygulama ile taraftarda aidat hissi uyandırmış olacağız. Zonguldak Kömürspor için elimizden gelen bütün reklam çalışmalarını ulusal ve uluslararası platformlarda yapacağız. Bizim derdimiz hem manevi hem de finansal olarak Zonguldak Kömürspor’u 1. ve Süper Lig’de görmek. Her takımın attığı gol bizim de başarımızdır.” dedi.

ALAN, ‘’ KÖMÜRSPOR ORTAK SEVDAMIZ’’

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan “Zonguldak Kömürspor için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Takım için bu zamana kadar hiçbir şeyden kaçmadık. Zonguldak Kömürspor hepimizi birleştiren ortak sevdamız. Zonguldak Kömürspor galip geldiği zaman o haftaya moralli başlıyoruz. Bu tür desteklerin Zonguldak’ta da olması sevindirici.” dedi