Türkiye Kick Boks Federasyonu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Türkiye Kick Boks Şampiyonası Kocaeli ilinde devam ediyor. 

21 Haziran' da başlayıp 27 Haziran'da ise  son bulacak olan  Şampiyonaya  78 ilden 4 bin 850  Erkek ve Kadın sporcu katıldı. 

Kocaeli Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda  devam eden Türkiye Kıck Boks Şampiyonası' nda sporcular kendi kategorilerinde şampiyon olabilmek için kıyasıya yarışıyor. 

Bu önemli şampiyonada ise Zonguldak temsilcisi  Kömür Kent Gençlik ve Spor Kulübü' de yer alıyor. 

Türkiye Kick Boks Şampiyonası' nda 50 kg’da mücadele eden Zonguldak Kömür Kent Gençlik ve Spor Kulübü  sporcusu İlknur Kabuk, Genç Kadınlarda Türkiye 3.’sü olarak bronz madalya kazandı.

Öğrencisi İlknur Kabuk'ın Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Türkiye 3.'sü olduğunu sosyal medya hesabında duyuran Kömür Kent Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Bülent Çicek, "Sporcum İlknur Kabuk Kocaeli'nde yapılan Türkiye Kick Boks şampiyonasında gençler kategorisinde Türkiye 3.' sü olarak tamamlamıştır. İdmansız bu kadar aferin kızım." ifadelerine yer verdi

Editör: TE Bilişim