Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı,  Ankara Demirspor karşısında yaşadıkları, 2-0'lık mağlubiyeti değerlendirdi.

Lig uzun ilk defa yenilmedik ilk ya da son da olmayacak ifadelerini kullanan Teknik direktör Dalcı, maçı değerlendirerek
"Aslında maça baktığımızda tabi rakip oturmuş bir takım. Oyuna biraz tutuk başladık bireysel hatadan bir gol yedik. İlk yarı ortada geçen bir müsabakaydı. Aslında fazla pozisyon vermedik. Âmâ maalesef ilk yarı içeriye 1-0 geride girdik. İkinci yarıya bakacak olursak daha organize daha topun bizde olduğu bir oyun sergiledik. Tabi bu tarz takımlara karşı sürekli önde oynarken kaptıracağınız toplarda sıkıntılar yaşayabilirsiniz, 2. Gölü de maalesef kontra ataktan yedik. Genel anlamda takımın 2. Yarı vermiş olduğu mesajlar benim için önemliydi. Her geçen hafta üstüne koyarak ilerlemeyi düşünüyoruz. Mağlup olduk tabi ki üzgünüz "dedi.

Duran topların başında genelde Emre ve Batuhan var...
“Duran topların başında Emre ve Batuhan var ancak yerine göre duran toplarda bazı futbolcuları da değerlendirmeye çalışıyoruz” ifadesine yer veren Dalcı,
"Tabi ki duran toplarla ilgili organizasyonlarımız var. Sağ tarafta başka bir organizasyon Sol tarafta başka bir organizasyon dolasıyla duran toplarımızın başında genelde Emre ve Batuhan var. Dolayısıyla onun dışında fazla kullanan olmadı. Ama yerine göre bazı arkadaşlarımızı da değerlendirmeye çalışıyoruz “dedi.

En iyi mücadelemizi ortaya koyacağız
Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Sancaktepespor maçı hakkında da konuşan Dalcı, "Lig uzun ilk defa yenilmedik ilk yada son da olmayacak. Dolayısıyla futbolun içerisinde bunlar da var. Çarşamba günü Sancaktepespor maçı var,  Ankara Demirspor yenilgisini unutup ona odaklanmak istiyoruz. Dolayısıyla oraya gidip en iyi mücadelemizi ortaya koyacağız ” dedi.

Editör: TE Bilişim