Misli. Com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli teknik adamı Mustafa Dalcı, Ergene Velimeşespor maçını değerlendirdi.
 Dalcı, Skoru koruyamamak bizi üzdü. Böyle talihsiz bir gol yememiz bizi üzdü ama deplasmanda oynuyorsun.Tabi puanla dönmek bizim için önemli ifadelerine yer verdi. 
Teknik adam Dalcı, İlk 11 kafamızda var ama hazır bir takım olmadığımızı da söylüyoruz. 
Dalcı ayrıca Son 3 haftada alınan puanların takımın birlik ve bütünlüğü ile olduğunuda vurguladı. 
SKORU KORUYAMADIK.. 
Dalcı, “Özellikle ilk 15-20 dakika tutuktuk ama daha sonra oyunun kontrolünü elimize aldık. Ortak bir mücadele diyebiliriz. Zaman zaman üstün oynadık ama ikinci yarı özellikle çok ciddi başladık. İkinci yarı aşağı yukarı yarım saat gol yemiş olsak bile oyun üstünlüğü bizim elimizdeydi. Skoru koruyamamak bizi o anlamda üzdü. Böyle talihsiz bir gol yememiz bizi üzdü ama deplasmanda oynuyorsun.  Tabi puanla dönmek bizim için önemli. Oyuncularımın verdikleri üstün gayretten dolayı çok memnunum.” dedi
OYUNCULARIM GÖREVLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYOR 
Dalcı, “Biz Ergene Velimeşespor müsabakasından takımı bireyselden bütüne çevirmeye çalıştık. Sistem içerisinde oyuncularımızın çok değerli olduklarını futbolcularımıza empoze etmeye çalıştık. Takım olarak herkes üzerine düşen görevi ciddi anlamda yerine getirdi. Dolayısıyla takım olarak bir duruşumuz var şimdilik. Sağbek iyi oynadı, sol bek kötü oynadı mantığı yok bizde. Birlikte hareket eden, birlikte düşünen, aynı şey için mücadele eden bir görüntümüz var. Bu ligde var olacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu. 
BİZ ONLARIN 2. BÖLGEDEKİ ZAAFINI BİLİYORDUK
Dalcı,”Biz onların ikinci bölgedeki zaafını biliyorduk. İkinci bölgede çalışmalarımız vardı. İkinci bölgede Emre Kara’nın topu Ahmet’in önüne atması, Ahmet’in de topla mesafe kat edip sıfıra kadar inmesi ve Batuhan’la birleştirmesi bizim planladığımız bir şeydi. Batuhan’da önemli bir gol kaydetti. Birkaç tane daha böyle pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik.” dedi.
HAZIR DEĞİLİZ
 Dalcı, “İlk 11 kafamızda var ama hazır bir takım olmadığımızı da söylüyoruz. Oyuncularımızı kullanırken biraz daha tasarruflu kullanmaya çalışıyorum. Oyuncular değişebilir. Biraz daha tasarruflu ve dengeli gitmek gerekiyor. Hazırlık kampı görmemiş, hazırlık maçı oynamamış bir oyuncu bizi belli bir yere kadar götürebilir. Bazen oyuncularımızı dinlendirmemiz gerekiyor. Oyuncularımızla diyaloglarımız çok iyi. Bize sevgi ve saygıları da çok iyi. Var olan bu yükü oyuncularla beraber tutup kaldırmaya çalışıyoruz. Bütün oyuncularım aynı değerde. Bir gerçek var değişmez; Zonguldak büyüktür, büyük kalacak. Ben buraya gelmeden önce de Zonguldakspor camiasının büyüklüğünü biliyordum ve Allah bana burada çalışmayı nasip etti.” dedi.

Editör: TE Bilişim