Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor’da Savaş Demiral’in istifası sonrasında göreve gelen teknik adam İlhan Özer, son 3 maçta 9 puan toplayarak, Devrek Belediyespor’u şampiyonluk potasına soktu.   
Son 3 maçta takıma farklı bir felsefe getirdiğini belirten İlhan Özer, “Takıma farklı bir felsefe getirdiğime inanıyorum. Takıma biraz da dinamizm getirdik, son sistem antrenmanlarda dinamik ısınmalar ve takımın enine boyuna önem verdik.  Özellikle takımın hucumsal anlamda üretme konusun da sıkıntı yaşıyordu, onu da biraz olsun 3 maçta aldığımız galibiyetle atlattığımızı düşünüyorum. İfadelerine yer verdi
Özellikle 3 maçta alınan galibiyetin iyi bir çalışma ve analizden geçtiğini belirten İlhan Özer, bunu da takım halinde en iyi şekilde yaparak 3 maçta 9 puan topladıklarını dile getirdi. 
Öte yandan transfer konusuna da açıklık getiren İlhan Özer, ikinci yarıda sağ  bek, sol bek, orta saha ve golcü transferleri ile kadrosunu güçlendireceklerini sözlerine ekledi.

SAVAŞ DEMİRAL 4 MAÇTA 5 PUAN TOPLADI

Savaş Demiral yönetiminde ilk haftayı bay geçiren Devrek Belediyespor, ligin ikinci haftası kendisinin ise ilk maçı olan Beyköy Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. Üçüncü hafta maçında ise sahasında lider Silivrispor ile 0-0, dördüncü hafta maçında da deplasmanda Maltepespor ile 1-1 berabere kalan Devrek Belediyespor, ligin beşinci hafta maçında ise derbi maçında  Kdz. Ereğli Belediyespor’a ise 2-1 mağlup oldu. Kdz. Ereğli Belediyespor yenilgisi sonrasında teknik adam Savaş Demiral’de istifa etti. Kırmızı- lacivertli temsilcimiz Savaş Demiral yönetiminde çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile  5 puan toplamıştı. Devrek Belediyespor rakip filelere 3 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü.

 İLHAN ÖZER 3 MAÇTA 9 PUAN TOPLADI
Savaş Demiral’in istifası sonrasında altıncı hafta maçı itibariyle göreve gelen teknik adam İlhan Özer,  ilk maçta deplasmanda ligin güçlü ekibi Çilimli Belediyespor’u 3-5, ikinci maçında evinde derbi maçında Kilimli Belediyespor’u 5-2 ve üçüncü karşılaşmasında ise deplasmanda Beykoz 1908’i 0-1 mağlup etti. Kırmızı-Beyazlı ekip bu üç maçta 11 gol atarken, kalesinde ise 6 gol gördü.

İYİ ÇALIŞTIK, EN İYİ ŞEKİLDE ANALİZ ETTİK
Oynanan son 3 maçta takım halinde iyi çalıştıklarını ve rakipleri de en iyi şekilde analiz ettiklerini belirten Devrek Belediyespor teknik adamı İlhan Özer, “Özellikle şunu söylemek isterim ki camiaya yabancı değilim. Daha önce de görev aldım. Buda bizim için avantajdı. Göreve geldiğimiz an itibariyle güzel bir çalışma yaparak deplasman maçı olan Çilimli Belediyespor’un analizini yaptık. Çocuklarda dediklerimizi yaptı ve bu maçtan 5-3 galip ayrılarak 3 puanın sahibi olduk. Ardından ise içerde Kilimli Belediyespor ile derbi maçında karşılaştık. Bu önemli maça da iyi hazırlandık ve rakibimizi de yine iyi bir analiz ederek bu maçtan da 5-2’lik skorla kazanarak 3 puanı aldık. Deplasmanda oynadığımız ve 1-0 kazandığımız Beykoz 1908’i de diğer takımlar olduğu gibi en iyi şekilde analiz ettik ve kazanmayı bildik. Oyuncularım verilen görevin en iyisini yapmaya çalışırken, bizde analizlerimizi en iyi şekilde yaparak sonuca gidiyoruz.”dedi.

TAKIMA BİRAZ DİNAMİZM GETİRDİK 
Göreve gelir gelmez takıma farklı bir felsefe getirdiğini belirten Devrek Belediyespor teknik adamı İlhan Özer, “Takıma farklı bir felsefe getirdiğime inanıyorum. Takıma biraz da dinamizm getirdik, son sistem antrenmanlarda dinamik ısınmalar ve takımın enine boyuna önem verdik.  Özellikle takımın hucumsal anlamda üretme konusunun da sıkıntı yaşıyordu, onu da biraz olsun 3 maçta aldığımız galibiyetle atlattığımızı düşünüyorum. Yaptığımız çalışmaların meyvesini de 3’de 3 yaparak aldık.”dedi.

İLK YARIYI 4’DE 4 YAPARAK KAPATMAK İSTİYORUZ
İlk yarının son maçında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacakları Bakırköyspor maçını hakkında açıklama yapan DevrekBelediyespor teknik direktörü İlhan Özer, “İnşallah bu hafta ilk yarının son maçı olan Bakırköyspor’u kendi saha ve seyircimizin önünde yenerek ilk yarı 4’de 4 yaparak tamamlamak istiyoruz. ”dedi

İKİNCİ YARI 4 TRANSFER YAPMAYI HEDEFLİYORUZ
İkinci yarı öncesinde transfer konusuna da değinen Devrek Belediyespor Teknik adamı İlhan Özer, “ İkinci yarı için transfer çalışmalarımız olacak. Eksik olan mevkilerimiz var. Transfer planlarımızda sağ bek ve sol bek oyuncularımızın alternatifi yok. Ayrıca orta saha oyuncusu almayı hedeflerken, birde golcü transferi yapmayı hedefliyoruz.”dedi.

Editör: TE Bilişim