Kdz.Ereğli nin Voleybol’daki tek temsilcisi Kdz.Ereğli Voleybol GSK İl Sezonunu 4 şampiyonluk 1 ikincilik ile tamamladı.

27.03.2022 tarihinde yapılan final müsabakaları sonucunda Kdz.Ereğli Ekibi Yıldız Kızlar Kategorisinde MFA Zonguldak DSİ takımını 3-0 , Koşabiliyorken Koş Büyük Erkekler Kategorisinde ise Çaycuma takımını 3-1 yenerek 2 şampiyonluk daha kazandı. Yıldız Kızlarda oynadığı 6 maçı da 3-0 kazanan takım hiç set vermeyerek ayrı bir başarıya imza atmış oldu. Böylece bu sonuçlardan sonra Küçük Kızlar ve Genç Erkekler kategorilerinden sonra filede 2 şampiyonluk daha Kdz.Ereğli’ye gelmiş oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Yıldız Kızlar 01-03 Nisan tarihlerinde Sakarya’da Yalova , Kocaeli , Sakarya ve Düzce Ekiplerine , Genç Erkekler 08-10 Nisan tarihlerinde Bartın’da Bartın , Karabük , Düzce ve Bolu ekiplerine , Küçük Kızlar ise 28-30 Nisan tarihlerinde Zonguldak (Muhtemelen Kdz.Ereğli’de) Bolu , Düzce , Karabük ve Bartın ekiplerine karşı Grup Müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Kulüp Bakanı Burçin Yürüten ;Bu sezon yaklaşık 50 tane kız ve erkek çocuğumuza lisanslı müsabaka yapma imkanı tanıdık. Ayrıca 80 ‘ e yakın spor okulunda oyuncularımız var. Ayrıca bu sene ilk defa düzenlenen Büyük Erkekler Liginde bir çok veteran oyuncuya da müsabaka yaptırma şansımız oldu. Katıldığımız 5 kategorinin 4’ünde şampiyon , birinde ise 2.olarak güzel bir başarı yakaladığımız düşünüyorum. Bu süreçte bize güvenen tüm ailelere , destek veren herkese , tüm yönetim kurulu üyelerine , tüm teknik ekibimize ve son olarak tüm oyuncularımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bu yaptıklarımız daha bir başlangıç , yolumuz uzun daha nice başarılar kazanacağımıza inancımız sonsuz.” Şeklinde görüşlerini iletti.

Editör: TE Bilişim