***Zonguldak Kömürspor, ligin 12. hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Amedspor maçı öncesinde Zonguldak'tan ayrılarak maçın yapılacağı yer olan Diyarbakır’a galibiyet için gitti.

**Kırmızı-lacivertli temsilcimiz son 3 maçta alınan yenilgileri yarın saat 13:00’da karşılaşacağı Amedspor’u yenerek unutmak istiyor.

* **Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,Amedspor maçı sonrasında 13. hafta maçında sel felaketi nedeniyle bu sezon lige katılmayan Kastamonuspor ve 14. hafta maçınsa ise bay geçecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligin 12. hafta maçında yarın saat 13:00’da deplasmanda karşılaşacağı Amedspor maçı öncesinde bu sabah saat 08.00’da Zonguldak'tan ayrılarak karayolu ile Ankara’ya gitti.

Kırmızı-Lacivertli ekip ardından ise saat 13:00’da havayolu ile maçın yapılacağı yer olan Diyarbakır’a gitti.

GALİBİYETİ UNUTTUK

Şenol Demir Yönetiminde 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle 13 puan toplayan Zonguldak Kömürspor, ligde son 3 haftadır galibiyete ve puana hasret kaldı.

Ligde 9. haftasında Şanlıurfaspor’a 10. Haftada da ise Kırklarelispor’a ve 11. hafta maçında ise Pazarspor’a mağlup olan Kırmızı-Lacivertli ekip, bu kötü gidişe 12. Hafta maçında deplasmanda Amedspor maçında son vermeyi hedefliyor.

Ayrıca temsilcimiz ligde oynadığı 11 maçta 6 yenilgi, 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan toplarken, sıralamada ise 13. sırada yer alıyor.

5 FUTBOLCU FORMA GİYEMEYECEK

Kırmızı-Lacivertli temsilcimizde Fatih Bektaş, Şahinali Terzi, Tuğrul Başkan, Berat Vardal ve Eyüp Akcan'ın sakatlığı sürüyor. Bu oyuncular Yarın Amedspor maçında forma giyemeyecek.

DEMİR, ‘’ZOR BİR MÜSABAKA BİZİ BEKLİYOR’’

Yarın oynanacak olan Amedspor maçı hakkında konuşan Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir, “Amed maçı zor olacak. Takımı çok iyi biliyorum. Saha performansı çok iyi ve seyirci potansiyeli olan bir takım. Yeni de bir hoca değişti. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Biz de Zonguldak Kömürspor’a yakışır bir şekilde mücadele edeceğiz. Elimizden geleni fazlasıyla ortaya koyarak oradan puan veya puanlarla dönmeye çalışacağız. İsteğimiz, arzumuz, coşkumuz bu yönde olacak.’’dedi.

KÖMÜRSPOR İKİ HAFTA MAÇ YAPMADAN GEÇİRECEK

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,Amedspor maçı sonrasında 13. hafta maçında sel felaketi nedeniyle bu sezon lige katılmayan Kastamonuspor ve 14. hafta maçınsa ise bay geçecek.

Temsilcimiz iki haftayı maç yapmadan geçirecekken, bu arayı yarın Amedspor yenerek geçirmek istiyor.

İŞTE TAMAMI YARIN SAAT 13:00’DA OYNANACAK OLAN MAÇLAR VE HAKEMLER…

 Ankara Demirspor-Akhisarspor Hakem: Murat Türkoğlu)

Karacabey belediye spor A.Ş. -Tarsus idman yurdu (Hakem: Demokrat Özgür)

Eskişehirspor-Isparta 32 spor (Hakem: Mehmet Türkmen)

Şanlıurfaspor-Anagold 24E rzincanspor (Hakem:  M. Çağatay Lakot)

Amedspor –Zonguldak Kömürspor  (Hakem:  Ozan Ergün)

Nazilli belediyespor   -Pendikspor (Hakem:  Enes Kanpara )

Pazarspor-Bucaspor 1928) (Hakem:  Levent Gümüşdere)

Kırklarelispor-   1922 Konyaspor (Hakem:  Volkan Okur)

Kırşehir Belediyespor-Uşa spor (Hakem:  Can Cengiz)

PUAN DURUMU

Editör: TE Bilişim