Zonguldak Kömürspor’un takım kaptanı Sinan Ören, memleketi Eskişehirspor’un kapanma durumu ile karşı karşıya kalması nedeniyle Eskişehir’in önde gelenlerine destek vermediği için tepki gösterdi. 
TFF 1. Lig’den 2. Lig’e düşen, transfer yasağı, puan silme cezaları ve kadronun dağılması tehlikeleriyle karşı karşıya kalan Eskişehirspor, borçlar nedeniyle kapanma durumuna kadar geldi. 
Eskişehirspor’un 246 milyon, 258 bin 239 lira olan borcu ve kapanma eşiğine kadar gelmesine rağmen hiç bir isim ve isimlerin umursamamasına sosyal medya hesabından tepki gösteren Eskişehirli olan Zonguldak Kömürspor’un takım kaptanı Sinan Ören, ’Hayalimizdi hepimizin şanlı forma. Tesislere girdiğim ilk günkü heyecanımla yazıyorum bu cümleleri. Bizler hep bir futbol kültürüyle Fethi, Nihat Ender filelere gönder sloganıyla babalarımızdan abilerimizden duyarak öğrendik efsaneyi. Sinan Akağacın nasıl bir örnek model kaleci ve insan oluşuyla hayatımıza yön vermeye çalıştık. Yani yaşayan efsane bize ruh kattı can kattı. Şimdi ise bakıyorum da efsane kapanacak diyorlar.
ESKİŞEHİRSPOR olmazsa tribün kültürü olmaz ,Türk futbolu olmaz. İyi gün dostları zaten şu anda kabuklarına çekildiler ama inanın önemli değil. Bu camiaya kimler geldi kimler geçti, fakat asıl olan hep ANADOLU YILDIZI OLDU. Ben geçmiş dönemde oynayan tüm arkadaşlarıma ,hocalarıma sesleniyorum; Bizden sonra gelecek pırlanta gibi çocukların hayalleri yıkılmasın ve Koca  Çınar var olsun. İSTERSEK YAPABİLİRİZ.’’ İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim