Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarın saat 13.00’da Devrek İlçe Stadı’nda konuk edeceği Afjet Afyonspor maçı  hazırlıklarını bugün Fener Sentetik Saha’da yaptığı ter idmanıyla tamamladı. Kırmızı lacivertli temsilcimiz yarınki Afjet Afyonspor maçı öncesinde DSİ'de kampa girdi.

20 PUANLA İLK YARIYI TAMAMLAMAK İSTİYOR...

Zonguldak Kömürspor en son deplasman maçı olan Kocaelispor maçından 4-2 yenilgi ile dönmüş ve hanesine puan yazdıramamıştı. Kırmızı-lacivertli futbolcular ligin en üst sıralarında yer alan Afjet Afyonspor'u yenerek ilk devreyi 20 puanla kapatmayı hedefliyor. 

3 EKSİK OYUNCU BULUNUYOR

Zonguldak Kömürspor'da Afjet Afyonspor maçı öncesinde kart cezalısı Hüseyin Yılmaz, Furkan Deniz ve sakat olan Aykut Emre Yakut bu önemli maçta forma giyemeyecek.

PUANLAR 17-20

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 17 karşılaşmada 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi ile 17 puanla 13. sıradan bulunuyor.

Konuk ekip Afjet Afyonspor ise oynadığı 15 karşılaşmadan 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi ile 20 puanla 11. sırada bulunuyor.

MAÇI OZAN ERGÜN YÖNETECEK

Zonguldak Kömürspor- Afjet Afyonspor karşılaşmasını İstanbul Klasman Hakemi Ozan Ergün yönetecek. Ergün’ün yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Klasman Yardımcı Hakemi Mücahit Değirmenci ve Klasman Yardımcı Hakemi Şenol Bektaş yapacak.

Editör: TE Bilişim