Henüz hazır değiliz…

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Zonguldak Kömürspor ligin 2. haftasında Niğde Anadoluspor’u 2-1 yenerek hem 3 puanı hem de moral buldu. Niğde Anadolu FK karşısında alınan önemli galibiyeti değerlendiren Kırmız Lacivertli ekibin başarılı futbolcusu Sinan Uzun,” Niğde Anadolu FK’dan  3 puan almayı başardık. Geçen haftaki beraberliğin hediyesi oldu’’ ifadesine yer verdi. 

Niğde Anadolu FK maçını değerlendiren Uzun, “Golü de attım. İnşallah daha iyi olur her şey. İyi başladık maça. İlk yarı bitirebilirdik, bitiremedik. Ama olsun, 3 puan almayı başardık. Geçen haftaki beraberliğin hediyesi oldu. Artık üçüncü maça odaklanacağız. Oradan da puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Gol atmaya devam edeceğiz. Her şey Zonguldak Kömürspor için.  Takımımız genç. Henüz 15 gün oldu çalışmalara başlayalı. Daha hazır değiliz ama çok çalışacağız. Müsabakanın ikinci yarısında düştük zaten. Bu dakikaları 60, 70, 80’inci dakikalara kadar yayarsak çok daha güzel olacak.” dedi.

Müsabakanın son dakikalarında sinirlenerek formasını yırtan ve bu nedenden dolayı çok fazla tepki alan Sinan Uzun, konuyla ilgili olarak, “Faul bekledim, hakem vermedi. Sonuçta futbolda endirek diye bir şey var. Tehlikeli hareket diye bir şey var. Haliyle sinirlendim. Yorgundum birde. Ama sonrasında hakemden de özür diledim.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim