Zonguldak Birinci Amatör Küme Merkez Grubu takımlarından ve Zonguldak'ın köklü kulüplerinden Karaelmasspor, yeni sezonda hedeflerine ulaşma adına çalışmalara başladı. 
Kulüp Başkanlığını ve yöneticiliğini eski oyunculardan kurulu olan siyah-beyazlı ekipte,  hedef 2022-2023 sezonda Birinci Amatör Küme’de şampiyon olarak Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselmek.  
Karaelmasspor Kulüp Başkanı Haydar Ergin, Z Haber'e yaptığı açıklamada yeni sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu açıklarken, altyapıda yeni bir yapılanmaya girerek geleceğin oyuncalarını yetiştireceklerini ve bu oyuncuları da A takım olmak üzere gelecekte bir futbolcu adayı olması konusunda çalışacaklarını söyledi.  
"İLK HEDEFİMİZ SÜPER AMATÖR LİG!"
Zonguldak’ın köklü kulüplerinden Karaelmasspor’u hak ettiği yere taşımak için eski takım arkadaşlarımızla beraber yeni bir yönetim oluşturduk. Bu yönetimdeki hedeflerimiz arasında öncelikli olarak takımı Süper Amatör Lig’e yükseltmek ve daha sonra ilerisini getirmek. 
"ALTYAPI OYUNCULARIMIZA A TAKIMDA ŞANS VERECEĞİZ"
Altyapı da bir kulüp için çok önemli etken. Altyapının kesinlikle olması gerekiyor. Altyapın olmayınca sürekli transferlerle takımı belirli bir düzeye taşımak zorlaşıyor. Biz de bu sene altyapı için çeşitli çalışmalar yaptık. Zonguldak genelindeki 5-15 yaş arasındaki arkadaşlarımızı uzman antrenörlerimiz eşliğinde altyapıda lige katacağız. Bu lige katılımdan sonra altyapıdan genç arkadaşlarımıza A takımda şans vererek onların da gelecekte bir futbolcu adayı olması ve kendilerine de spor anlamında geniş bir bakış açısı oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor.

Editör: TE Bilişim