Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, bu seneki hedeflerinin önce centilmen bir takım olup sonrasında da şampiyonluk olduğunu söyledi.
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de B Grubu’nda mücadele edecek olan ve ilk haftayı BAY geçecek olan Çaydeğirmeni Belediyespor’da Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, değerlendirmelerde bulundu. 
Bu sezon tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan bir takım yarattıklarını belirten, Gebeş, hedeflerinin önce centilmen takım olmak daha sonra ise şampiyonluk olduğunu dile getirdi. 
SAHAYA 11 KİŞİ GİRECEK 11 KİŞİ ÇIKACAK
Çaydeğirmeni Belediyesini temsil edecek olan oyuncuların, sahada skordan çok oynanan oyunun ön plana çıktığı, rakibe saygılı, hakemlere saygılı ve seyircilere futbol zevki verecek bir takım istediğini, belirten Başkan Gebeş, ‘’Fair play kurallarına riayet eden gençlerin yoğunlukta olduğu, sahada skordan çok oynanan oyunun ön plana çıktığı, rakibe saygılı, hakemlere saygılı ve seyircilere futbol zevki verecek bir takım olsun istiyoruz. Çaydeğirmeni Belediyesi’ni temsil edecek bir takım oluşturduk. Özellikle takımın aldığı sonucun hiçbir önemi yok,  dediğim gibi önemli olan sahaya 11 kişi girecekler, 11 kişi çıkacaklar. Benim futbolcu arkadaşlarımdan beklentim bu.’’ dedi.
HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Bu sezon tecrübeli oyuncular ve genç oyuncuların birleşmesi ile güzel bir ekip kurduklarını belirten Başkan Gebeş, ‘’Bir takım sahaya çıktığı mı tabi ki de galibiyete oynayacak. Takımın eksik yanları nerelerse oraları katkı sağlayacak arkadaşlarımızı takıma kazandırdık. Kazandırmaya da devam ediyoruz. Birçok oyuncu aldık. Bunlardan bir tanesi ise Zonguldak Kömürspor’un eski oyuncusu tecrübe abidesi Kaan Demircan’ı kadromuza kattık. Kendisi çalışmalara da başladı. Takımı tecrübeli oyuncular ile genç oyuncuları birleştirdik ve güzel bir kadro kurduk. Hedefimiz tabi ki de şampiyonluk. ’dedi.

Editör: TE Bilişim