TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör Şenol Demir, Bolu kampında 1-1 berabere biten Şanlıurfaspor karşılaşması sonrasında takımın son durumu ve transferler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.  
Demir ayrıca, bu sezon hedeflerinin kesinlikle play-off olduğunu da dile getirdi.  
Bolu kampının çok verimli geçtiğini, sabah-akşam yapılan antrenman ile istediklerini aldıklarını belirten Zonguldak Kömürspor  teknik direktörü Şenol Demir,“ilk günden bugüne dek gelinen süreçte çok iyi yol aldık. Hem bireysel, hem de takım performansının her geçen gün yukarıya çıktığını, “söyledi.  

Takıma katılan yeni futbolcular olduğunu ve eksik noktalara maddi durum el verdiği sürece bir-iki transfer daha  yapacaklarını dile getiren Demir,“Mevcut kadromuza yaptığımız takviyeler var. Transferi henüz bitirmiş değiliz. Hesapta olmayan nedenlerden dolayı mevkilerde açık çıkıyor. Bu yüzden her mevkide en az bir alternatif olsun istiyoruz. Kadromuzu büyük ölçüde tamamladık ancak bir-iki kilit mevkiye transfer düşünüyoruz. Mali şartlarımıza göre bu mevkileri kısa sürede takviye edeceğiz.” dedi.
Yeni sezonda üst sıraları zorlayan bir takım olmak istediklerini belirten  Demir, “Hazırlıklarımızın artık son aşamasındayız. 28 Ağustos’ta sezonu Fethiyespor maçıyla açacağız. 
Hedefimiz Play-Off. Lige ve rakiplere bakıldığında bu biraz zor gibi gözükse de sonuna kadar yarışın içinde olacağız. Takıma güveniyorum. 
Zonguldak Kömürspor artık Play-Off yarışının içinde olmalı. Statü değişti, 6’ncı sıradaki takım da Play-Off’a dahil olacak. Bu durum bir fırsat. 6’ncılığa kadar şansımız var. 
Bunu değerlendireceğiz. Hedefimiz kesinlikle Play-Off. Zonguldak Kömürspor’u yukarıya taşımak istiyorum. Camia olarak bütünleşip bunu başaracağımıza inancım tam.”dedi